|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: May 2012
הודעות: 181
גיל:: 25
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: בית
|
![]() בגוף יש אינזימים שמפרקים את החלבון. האינזימים האלה יכולים לפרק כמות חלבונים בפרק זמן מסויים וכמות החלבונים שהם יכולים לפרק משתנה מאדם לאדם וגם קשורה לסוג החלבון.
לאור העובדה שכמות האינזימים בגוף האדם היא מוגבלת אדם ממוצע לא יכול לפרק מעל 40 גרם חלבון בארוחה ולכן מומלץ לא לעבור את 35 גרם חלבון בארוחה. בשל עובדה זו מפתחי גוף אוכלים כל 3 שעות כדי לספוג בגוף 200 גרם חלבון ביום. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חלבון "משולב" לעומת חלבון "רגיל" סינטרקס | BigWolf | תזונה ותוספים | 3 | 27-09-10 16:40 |
ארוחה "קלה" ומזינה לאחר אימון | motiyairl | תזונה ותוספים | 9 | 03-05-10 21:00 |
מבין כל אלה איזה חלבון נספג הכי טוב? | Viliiger | תזונה ותוספים | 18 | 08-07-09 07:20 |
יש הבדל גדול בין 2 גרם חלבון לכל ק"ג לבין 3-3.5? | gilazar | תזונה ותוספים | 12 | 02-06-08 20:32 |
מה ההבדל בין גיר "רגיל" לבין גיר מגנזיום לבין טלק ? | ThaiB0X | פיתוח גוף-כללי | 2 | 21-10-07 21:57 |