|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ali rambo do curls some 40 c'm biceps
by the way i didn't say any bad, i just said : WTF compete after 3 months of training ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
And as i said,my camera sucks...in real life im alot better,its only 4 mega pixel camera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() again.
i didn't say anything bad, for ur age u look really god, but, u should try to get more mass , don't try to be better then people here in israel try to be better then the really good guys.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
even if you eat alot its still hard to get mass,except if you got good genetics. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() eat a lot, lift heavy, sleep. repeat
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() That's exacly what i do,but,untill now i never reached 13% fat...cus of my genetics.
i hardly get fat even though i eat 4k calories a day and 200 proteins |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() אחי יש פירגון, ואז יש תגובות אמיתיות.
כולם פה מסכימים שהוא ניראה טוב לגילו, אבל בתאכלס אין עליו מספיק בשר והוא סתם עושה טעות לדעתי. אני מאמין שהוא העלה תמונות כדי לקבל ביקורת ולא רק " יא סוס". That was my 2 and a half cent . there is such a thing called a compliment. And such a thing called keeping it real. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() טוב אז קודם כל הילד הולך למר הצפון, ראיתם איך הרוב שם נראים??? וחבל לבאס תילד, כמעט כל חברי הפורום פה היו מתים להראות ככה שהיו בני 16, זה לא שהוא אמר שהוא הולך למר ישראל ולזכות, כולה רוצה ללכת בשביל הכיף, אז אפשר כמו חלק שעשו פה לתת מחמאה על זה שהוא נראה טוב, ואז דרך אגב להעיר לו שייצבור עוד מסה, ולא לבוא בירידות כמו wtf או בדיחות אחרות שסיפרו פה, אני חושב שלמר הצפון זה לא רמה כזאת נמוכה, להזכירכם היה פה איזה ילד שהעלה תמונות וכתב "בהכנה למר צפון", אז תבינו מה הרמה שם, גבר תלך, תהנה, ואל תשים על אף אחד, תעשה את זה בשביל החוויה, ובעז"ה עוד כמה שנים, תגדל, תצבור מסה יפה, ותוכל לקטוף תארים יותר גדולים, בהצלחה...
![]() |
#30 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() עם כל הכבוד, התמונה שלך ממש לא מתקרבת לשלו, ועדיין אפשר להגיב בלי לקטול.....
![]() |
#31 | |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() מוקדם להתחרות ..קח לך עוד שנה של להוסיף בשר בלי חיטוב מיותר ואז תלך..
כרגע זה סתם אתם כל כך אוהבים את הפיתוח גוף אז הקטע זה לא להתחרות סתם זה שיהיה מתחרה נורמלי ולא כל ילד שיש לו יד 35 ו6 קוביות בבטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לתמונות,כמו שאמרתי מקודם,לא רואים כלום בתמונות האלה...אני בהרבה יותר מחוטב במציאות...ואתם תראו אותי בתחרות ואחר כך תנסו לרדת עליי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מקווה שתוכל לבוא למר הצפון ותראה שאני יותר טוב שם מהתמונות האלה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() אנחנו רק מנסים להסביר לך שאתה הורס את ההתקדמות שלך עם הניסוי הזה, זה הכל אחי. לא צריך להתעצבן.
זה שיש אנשים שלא יודעים להתנסח בצורה נורמאלית, זה כבר משהו אחר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק שהנסיון הזה הורס את ההתקדמות,אבל חודש אחד לא הורס הרבה...אני בדיאטה רק חודש אחד ולא יותר,ובהתחלה לא רציתי להתחרות אבל המאמן שלי אמר תשתתף בתחרות ותדע מה זה,ואחר כך תשתתף ברצינות עם דיאטה של 3 חודשים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() גוף יפה מאוד אתלטי...אבל בשביל להתחרות יש לך עוד דרך לעשות...בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אתה נראה מצוין גבר
אבל חסר לך לטעמי עוד הרבה חזה ועוד ידיים וכמובן גם רגליים אני במקומך הייתי לוקח עוד שנה של אימונים חזקים- מסה בלבד |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, אף אחד פה לא ירד עליך, יש לך אחלה גוף, אבל יש גם כדורגלנים, שחיינים ואפילו זמרים עם אחלה גוף, לא כל בן אדם עם אחלה גוף צריך לרוץ להתחרות בתחרויות בודיבילדינג.
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד גבר אחלה גוף! עזוב גיל, אם אתה באמת רוצה את זה, לך על זה.
אני זוכר היה אחד לפני שנה שמואל משו, הוא פרסם תמונות ובתמונות הוא הציג מאסה נחמדה ואפילו טובה, ובתמונות בתחרות [הוא התחרה בנוער] הוא נעלם בין כולם. אני אנסה להביא את התמונות כדי להראות לך. הנה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?...A4%D7%95%D7%9F http://www.fxp.co.il/showthread.php?...A4%D7%95%D7%9F נערך לאחרונה על ידי Chest, 21-01-12 בשעה 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי 5 חודש של חיטוב בא לי לזלול משהו או שלשמור | itaymadddd | תזונה ותוספים | 13 | 11-08-10 19:04 |
אחרי חודש חיטוב | SYNTHA 6 | גלריות הגולשים | 20 | 11-07-09 20:50 |
כמה זה טוב להוריד בהיקף בטן אחרי חודש חיטוב? | yishai | אימונים | 1 | 30-04-09 18:57 |
עדכון אחרי חודש חיטוב | haim15 | גלריות הגולשים | 26 | 11-04-09 23:26 |
חודש אחרי חיטוב... | dani_katz | גלריות הגולשים | 14 | 10-07-08 10:21 |