|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2011
הודעות: 311
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
גיל:: 18
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() תעבור ללחם שיפון מלא הכי טוב - אחרי שתתרגל אליו אתה לא תוכל לחזור ללחם לבן(בהתחלה יש מצב שזה לא יהיה לך הכי טעים מנסיון אבל אחרי כמה זמן זה נהיה סוג של הרגל ולחם לבן נהיה כבר מגעיל לך) (לחם קל זה משו אחר באמת לא לכולם זה טעים)
גם ערך גליקימי הרבה יותר נמוך -בלחם לבן יש 85 לעומת לחם שיפון מלא שיש בו 40 וגם הוא מלא בסיבים תזונתיים ככה שהוא הרבה יותר טוב מהלחם הלבן |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
(עזרה) תפריט מאסה | viger | תזונה ותוספים | 0 | 01-02-09 23:28 |
עזרה בתפריט מאסה. | ATok | תזונה ותוספים | 10 | 26-10-08 21:52 |
עזרה ל 170 ג'ר חלבון מאסה . | ATok | תזונה ותוספים | 4 | 11-07-08 22:46 |
תקופת עלייה במאסה ותקופת חיטוב מה שבינהם .. | tal0084 | תזונה ותוספים | 7 | 01-10-07 00:16 |
פיתוח גוף עזרה+מאסה | sh13 | אימונים | 7 | 06-01-07 22:55 |