ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-06-11, 03:45   #21
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

אני היחיד כאן שחושב שוינגייט לא חצופים, לא פעורים, ולא עשו שומדבר לא הגיוני?
בגרות מלאה צריך להיות תנאי לכל קורס עיוני כלשהו, אם לא השלמת בגרות, שזה בהחלט יותר קל מקורס מאמנים, למה שתסיים בהצלחה קורס מאמנים? אני לא בא בגישה מזלזלת, פשוט אומר לך איך זה נראה מהצד שלהם.

ולגבי "שחיפים" שבאים לקורס. מאמן לא צריך להיות ס1ס. הוא צריך להיות אינטיליגנט ופתוח ללמוד. יש לי במכון מאמן ס1ס שכולם מתלהבים ממנו, ברקורד מר ישראל, ולעניות דעתי אין לו שום מושג באימון. לעומת זאת 2 מאמנים אחרים, אתלטים, אחד ספרינטר, אחד טריאתלוניסט, שאומנם יש להם הרבה מה ללמוד אבל תמיד באים בגישה פתוחה, לא שוללים כלום, לא שחצנים, חיצונית נראים שחיפים (כי הם לא צריכים להיות גדולים) אבל מבינים הרבה יותר מרוב המאמנים הבדיחתיים. מעבר לזה, אם אני אזריק לכל טמבל, אזרוק אותו למכון לשעה כמה פעמים בשבוע, הוא יהיה ס1ס. זה אומר שהוא מתאים לאמן?
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-06-11, 04:29   #22
נדב33
חבר פעיל

ווינגייט כן חצופים בזה שמראש הם לא היו צריכים לגבות ממנו כסף
וזוהי החוצפה הגדולה
גם הוא אידיוט בזה שהוא לא בירר זאת לפני ששילם
אבל עדיין אתה מצפה ממכון כמו ווינגייט שיהיה הוגן
ולא יקח את הכסף- או לפחות ידאג להחזיר לו
וואלה אם זה היה קורה לי הייתי הופך להם את המקום
עד שיחזירו לי את הכסף
ומצידי שיביאו את הימ"מ
נדב33 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-06-11, 11:47   #23
Jack3D
Banned

כללי:: פיצולים ונהנים

[quote=Scylla;1102378]אני היחיד כאן שחושב שוינגייט לא חצופים, לא פעורים, ולא עשו שומדבר לא הגיוני?
בגרות מלאה צריך להיות תנאי לכל קורס עיוני כלשהו, אם לא השלמת בגרות, שזה בהחלט יותר קל מקורס מאמנים, למה שתסיים בהצלחה קורס מאמנים? אני לא בא בגישה מזלזלת, פשוט אומר לך איך זה נראה מהצד שלהם.

-------------------------

י.ח דמרי וסמי עופר ז״ל, לא היו מעולם בבית הספר, אין קשר בין 12 שנות לימוד להסמכת מדריך ח״כ. (מדובר על המליונים שהם בנו ב2 ידיים).
העולם שלנו פשוט הפך להיות יותר מודרני והתנאי קבלה לפיכך עלו.
Jack3D מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-06-11, 12:39   #24
גשש בלש
מתחרה golden desert cup PL RAW

חדר כושר: יום טוב. בי.

[quote=Jack3D;1102420]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Scylla צפה בהודעה
אני היחיד כאן שחושב שוינגייט לא חצופים, לא פעורים, ולא עשו שומדבר לא הגיוני?

-------------------------

י.ח דמרי וסמי עופר ז״ל, לא היו מעולם בבית הספר, אין קשר בין 12 שנות לימוד להסמכת מדריך ח״כ. (מדובר על המליונים שהם בנו ב2 ידיים).
העולם שלנו פשוט הפך להיות יותר מודרני והתנאי קבלה לפיכך עלו.
בתור אחד שניגש לבגרויות הבנתי שזה ממש לא אינדיקציה לחוכמה ולרוב גם לא לומדים מזה שום דבר.
לא חסרים כל מיני טמבלים שעברו ואפילו הוציאו ציון טוב.
ישן 30-06-11, 15:49   #25
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין

מה קשור בגרות מלאה לקורס מסריח, זה סתם מגביל אנשים שרוצים לעשות את הקורס בשקט ופתאום צריכים להשלים כל מני מקצועות שעשו לפני שנים,למי יש זין לזה וסייקלה בוא תסביר לי מה הקשר בין תעודת בגרות להצלחה בחיים בשאר דברים שתעשה כמו את הקורס הזה למשל, אני חסרים לי שתי מקצועות ספרות והסטוריה אז אין לי בגרות מלאה בגלל זה ובכל זאת עשיתי את הקורס בלי בעיה בכלל והשקעתי כמו מניאק אז? אם היו מבקשים ממני תעודת בגרות אני בספק שהייתי עושה את הקורס.
ladybug מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-06-11, 17:42   #26
EyalZamir
חבר פעיל

הסמל האישי שלEyalZamir

חדר כושר: בריזה
שלח הודעה דרך MSN אל EyalZamir

לדעתי ladybug אתה צודק....
ובסוף שלחתי את סבתא שלי [ עירקית שאוהבת לריב] נסיכה כזאתת דברה איתם צעקה עליהם קצת.. מחזירים את הכסףף
וביררתי לגבי אוניברסיטת תל אביב שיאים. שאלתי אותם אם אני צריך 12 שנות לימוד להתקבל אמרו לי שלא.
מה אתם אומרים ? שווה ללכת לעשות שם את הקורס? זה לא שאני לא יודע להתאמן.. אני דווקא מתאמן מצויןן.. עובד לאט גם בהורדה גם בעליה. עובד בצורה נכונה ולא מזיקה . אוכל כמו שצריך . יודע איך לעבוד נכון בכל התרגילים שקיימים... אבל בשביל תעודה מזורגגת של מאמן חדר כושר צריך קורס.. אז מה נעשה :]
על הדרך נלמד עוד קצת דברים
EyalZamir מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-06-11, 17:51   #27
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

שווה לעשות תקורס רק אם אתה רוצה לעבוד בזה אחרי זה...רמת הקורס לא משנה כי בכל מקרה הרוב ילמדו שם שטויות ...את הידע תרכש לבד ממקורות אמינים באינטרנט...
אני גם עכשיו מתחיל,לא מעניין אותי הרמה של המדריכים אני רוצה לסיים אותו וזהו...
גם כניראה איזה 15 אחוז אני יפספס אפשר גג 20%...
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-06-11, 18:26   #28
EyalZamir
חבר פעיל

הסמל האישי שלEyalZamir

חדר כושר: בריזה
שלח הודעה דרך MSN אל EyalZamir

שמע אני בקטע של לעבוד רק במשהו שאני אוהב.. ומכון כושר וספורט זה משהו שאני אוהב לעשות. אז למה לא? אני מאוד אוהב לעזור גם לאנשים להתאמן כמו שצריך זה עושה לי טוב בנשמה :]
אני יילך על זה בע"ה יהיה טוב ב
בהצלחה
EyalZamir מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-06-11, 19:02   #29
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eyalzamir צפה בהודעה
לדעתי ladybug אתה צודק....
ובסוף שלחתי את סבתא שלי [ עירקית שאוהבת לריב] נסיכה כזאתת דברה איתם צעקה עליהם קצת.. מחזירים את הכסףף
וביררתי לגבי אוניברסיטת תל אביב שיאים. שאלתי אותם אם אני צריך 12 שנות לימוד להתקבל אמרו לי שלא.
מה אתם אומרים ? שווה ללכת לעשות שם את הקורס? זה לא שאני לא יודע להתאמן.. אני דווקא מתאמן מצויןן.. עובד לאט גם בהורדה גם בעליה. עובד בצורה נכונה ולא מזיקה . אוכל כמו שצריך . יודע איך לעבוד נכון בכל התרגילים שקיימים... אבל בשביל תעודה מזורגגת של מאמן חדר כושר צריך קורס.. אז מה נעשה :]
על הדרך נלמד עוד קצת דברים
ועדיין גרמתי לך חודש שלם לקום כל שעתיים ולהתהפך לצד השני כדי שהקוביות יתיישרו

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-07-11, 15:18   #30
No_Troll
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
מה קשור בגרות מלאה לקורס מסריח, זה סתם מגביל אנשים שרוצים לעשות את הקורס בשקט ופתאום צריכים להשלים כל מני מקצועות שעשו לפני שנים,למי יש זין לזה וסייקלה בוא תסביר לי מה הקשר בין תעודת בגרות להצלחה בחיים בשאר דברים שתעשה כמו את הקורס הזה למשל, אני חסרים לי שתי מקצועות ספרות והסטוריה אז אין לי בגרות מלאה בגלל זה ובכל זאת עשיתי את הקורס בלי בעיה בכלל והשקעתי כמו מניאק אז? אם היו מבקשים ממני תעודת בגרות אני בספק שהייתי עושה את הקורס.
יש מצב חסרה לך גם בגרות בהבעה ולשון?
No_Troll מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-07-11, 15:59   #31
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

אחי, זו ביורוקרטיות מגעילה, נפלת על בן אדם זבל כניראה, מה הקשר 12 שנות לימוד ?!
לא שואלים בכלל.
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-07-11, 16:22   #32
Bodybuilder
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SmokingSnake צפה בהודעה
אם אתה רוצה להרחיב ידע באימונים ולדעת להתאמן אני אמליץ לך על 2-3 ספרים שאתה יכול לקרוא... זה עדיף וזה יחסוך לך כמה אלפי שקלים

הקורסים האלה הם נחמדים, יש חומר תאורטי חשוב כמו אנטומיה ותפקוד של שרירי השלד הבסיסיים, אבל זה מדהים כמה הקורסים האלה אינדיווידואליים, לא מסודרים, ותלויים בערך ב99% על המרצה בקורס, יכול להיות קורס סביר עם מרצה נורמלי שחוקר וקורא ספרים, וקורס אחר עם מרצה ליצן שיגיד לך בקורס שבדדליפט הטרפזים והרחב גבי לא עובדים(אמיתי לגמרי מקורס שעבר לא מזמן בתל אביב)

ברוב המקרים מדריך טוב לא ייצא מהקורסים האלה אלא אם כן הוא באמת לומד משהו בעצמו.

בקורס שאני למדתי לא לימדו הרבה דברים:
-לימדו רק HB סקוואט בלי להזכיר פרונט סקוואט, LB סקוואט כמובן בלי לדבר על box squat או zercher squat ותנועות טיפה פחות מוכרות
-לא לימדו דדליפט רגיל/סטיף לג/רומני או תרגילים כמו ראק פולס, halting deadlift או כל תרגיל משיכה אפקטיבי לצורך העניין.
-לא לימדו חתירה עם מוט(הטענה שהעומס על הגב רב מדי)
-לא לימדו או הזכירו בכלל תרגילים כמו פאוורקלין/קלין פאוורסנאץ'/סנאץ' או כל תרגיל שקשור בהם
-לא לימדו באמת על פריודיזציה או על תכניות כוח כלשהן
-לא לימדו על חלוקה נורמלית מעבר לABC נניח ומישהו אכן רוצה תכנון דומה
-לא דיברו על תזונה שמותאמת למי שבאמת רוצה לפתח גוף, בקורס תזונה המליצו על כמויות חלבון נמוכות מדי, לא דיברו בכלל על חיטוב דל פחמימה, העמסות ודברים אחרים בסגנון אפילו כבדרך אגב.

בראיון כשהגעתי ותיארתי לרכזת של אחת השלוחות תכנית כוח לדוגמה היא הייתה בהלם, היא אמרה שהתכנית שאני עושה מתרכזת רק ברגליים(התייחסה לדדליפט כרגליים) ושאין בכלל עבודה על בטן/זרועות

העיקר שעשו ניתוחי תנועה של תנועות כמו הרחקה אופקית(), מדברים על שרירים פעילים, אבל לא מלמדים תרגילים קלאסיים בסיסיים שכל מתאמן צריך לדעת לבצע כמו שצריך(שלא לדבר על מישהו שאמור ללמד ולבקר טכניקה של אנשים)

אני מתייחס לקורס הזה כקורס בסיסי, שבחלקו היו טעויות גסות, שנותן לך תעודה לעבוד והאוכלוסיה שאשכרה תעבוד איתה לרוב זה פנסיונרים.
אם בא אלייך מתאמן רציני שנתיים-שלוש שיודע משהו מהחיים שלו אתה לא תוכל לעזור לו בגרוש אלא אם כן תלמד בכוחות עצמך הרבה מעבר
אם אתה רוצה ללמוד בשביל עצמך באמת תקרא כמה ספרים ומצבך יהיה טוב יותר
1) בקורס שאני עשיתי כן לימדו על פרונט סקוואט
2) חתירה אם מוט ? bent over row ? לא מלמדים ? ממתי לא ? בולשיט ! ההסבר היחיד שאני מוצא זה מרצה אידיוט, הרי לפי החוק הוא חייב, כי התרגיל נמצא ברשימת תרגילי החובה שאמורים ללמד בקורס כזה, מרצה דפוק כמו שאמרת.
3) zercher squat - << לא רלוונתי בכלל, איך זה קשור לח"כ ממוצע היום ?! כמה אנשים כבר יצא לך לראות מבצעים את התרגיל ??
4) הנפה ודחיקה גם לא רלוונתי לקורס ח"כ, הרמת משקולות זה ספורט בפני עצמו.
5) כן לימדו על חלוקה נורמאלית, וכן דיברו על רוב שיטות אימון הקיימות בח"כ !
6) כן דיברו על תזונה מתאימה לספורטאים, אם אתה חושב ש 2.5 גרם חלבון לקילו משקל גוף של ספורטאי << זה לא מספיק, זאת בעיה שלך, ורק שלך אחי. (ואם המרצה שלך דיבר על מספרים נמוכים מזה בהרבה, סימן שהוא דפוק.
ישן 01-07-11, 17:31   #33
Cuba

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder צפה בהודעה
2) חתירה אם מוט ? bent over row ? לא מלמדים ? ממתי לא ? בולשיט ! ההסבר היחיד שאני מוצא זה מרצה אידיוט, הרי לפי החוק הוא חייב, כי התרגיל נמצא ברשימת תרגילי החובה שאמורים ללמד בקורס כזה, מרצה דפוק כמו שאמרת.
3) zercher squat - << לא רלוונתי בכלל, איך זה קשור לח"כ ממוצע היום ?! כמה אנשים כבר יצא לך לראות מבצעים את התרגיל ??
6) כן דיברו על תזונה מתאימה לספורטאים, אם אתה חושב ש 2.5 גרם חלבון לקילו משקל גוף של ספורטאי << זה לא מספיק, זאת בעיה שלך, ורק שלך אחי. (ואם המרצה שלך דיבר על מספרים נמוכים מזה בהרבה, סימן שהוא דפוק.
אצלנו בקרוס התזונה זה היה מינימלי ואמרתי למרצה שלנו שאני אוכל 4 ביצים ביום והיא לא מבינה איך אני בחיים בכלל ולא מת מכולסטרול
היא אמרה לנו שכולסטרול ליום לאדם רגיל זה 200 ולבן אדם מתאמן זה 300 mg

אמרו לנו שבנט אובר תרגיל מסוכן מאוד לגב
הצורה שבה למדו סקואט פשוט נוראית ומתכון לפציעה

בבנית תוכנית אימון לא לימדו יותר מידי פשוט אמרו תעשו 27 סטים בכל אימון ותכנון הגיוני זה הכול
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-07-11, 18:17   #34
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי no_troll צפה בהודעה
יש מצב חסרה לך גם בגרות בהבעה ולשון?
אויי לא תראו הוא ציטט אותי שהתבלבלתי במילה יאאלה איזה פאדיחה פאקקקק
לא רוצה להתבגר אה יא טרול מטומטם? החברים הליצנים שלך כולם אכלו באן אתה לבד פה אחי אתה לא מצחיק.
ladybug מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-07-11, 00:00   #35
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder צפה בהודעה
1/3- סתם זרקתי זרקר סקוואט, מה עם LB SQUAT, מה עם overhead squat תרגילים לגיטימיים וחשובים, ואם לימדו אצלכם פרונט סקוואט אני רוצה לראות מדריך אחד שיודע ללמד איך לעשות את התרגיל או יותר מזה, שיעשה סט של 5 חזרות עם 60 קילו בלי ליפול לעומק לגיטימי
2- חתירה עם מוט אם מלמדים אז מלמדים בצורה לא נכונה, אצלנו בכלל לא לימדו, ואני יודע על 3 קורסים במקומות שונים שלימדו שהעומס על הגב רב מדי והתרגיל הזה פשוט יגרור פציעות, כאילו הבנאדם יהיה נכה אחרי זה.
4- בנאדם צריך לפחות לדעת על קיומם של תרגילים אלה ואחרים, לא חסרים היום אנשים שמתחילים להתאמן בקרוספיט, וכשאחד יבוא לשאול מדריך על רוחב אחיזה או hook grip הרוב בכלל יחשבו שקלין זה מסיר שומנים ולא תרגיל, בושה.
5- אתה יודע לבנות תכנית ABCD בחלוקה טובה? אתה יכול לתכנן תוכנית כוח עם פריודיזציה שבועית למתאמן מתחיל/בינוני? מה עם פריודיזציה של חודש?
6- אצלנו דיברו תמיד על 1.5 גרם חלבון, והמרצה שיש בדרך כלל זאת תזונאית בת 28 עם תואר ראשון, שהאימונים שלה בחדר כושר זה בדרך כלל cardio וכמה תרגילים בסטודיו, ברוב הקורסים ההמלצות לצריכת חלבון נמוכה מדי

אני מעריך את המרצים אצלנו שאמרו לדוגמה שסקוואט זה תרגיל בסיסי שחייב להיות בכל תוכנית, אבל יש הרבה שטויות שעברו ותוכן רחב שלא עבר, לא צריך לבזבז 7 שעות על עקומת אורך מתח לבייספס ותרגילים עם פריצ'ר ושטויות כאלה

בכל קורס מדברים על תפקודי שרירי הזרועות המון וכמעט לא מתייחסים לפלג גוף התחתון, לעבודה של השרירים מסביב לברך, או לאימונים תוך כדי פציעות ברכיים(מה שקורה לכל בנאדם שלישי בחדר כושר) ואז אתה רואה בנאדם עם שחיקת סחוס שהפיזיותרפיסט ביקש שיחזק את ה4 ראשי אז הוא עושה פשיטות ברך במכונה ומזיין לעצמו תברך עוד יותר, אבל העיקר שיודעים לתת לו דרופ סטים לזרועות ולהסביר לו על זוויות יישום בתרגילי פמפום לבייספס

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr

נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 02-07-11 בשעה 00:08.
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-07-11, 00:26   #36
Cuba

מה שאני אוהב שמלמדים מלא וריאציות של תרגילים לזוקפי גו ובטן במקום להגיד תעשו סקואט ודדליפט כבדים
ישן 02-07-11, 00:44   #37
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

בקיצור יש עוד הרבה מה להרחיב, וקורס כזה שמוכר ע"י משרד החינוך לא אמור להיות תלוי במרצה שלך ועד כמה הוא תותח, צריך להיות אינדקס ברור, שעובר בכל הקורסים בצורה שווה וברמה נורמלית לבנאדם שאמור לעבוד בזה(חייב להכיר את כל מה שהוא יראה בעבודה לפחות ברמת ההכרה)
שלא כל בית ספר יעשה מה בראש שלו ואז בנאדם מתאמן ויש לו 9 אנשים שכל אחד אומר לו משהו אחר והוא הולך להתייעץ עם זה שהכי סוס או זה שמרים הכי הרבה

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-07-11, 00:53   #38
Cuba

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SmokingSnake צפה בהודעה
בקיצור יש עוד הרבה מה להרחיב, וקורס כזה שמוכר ע"י משרד החינוך לא אמור להיות תלוי במרצה שלך ועד כמה הוא תותח, צריך להיות אינדקס ברור, שעובר בכל הקורסים בצורה שווה וברמה נורמלית לבנאדם שאמור לעבוד בזה(חייב להכיר את כל מה שהוא יראה בעבודה לפחות ברמת ההכרה)
שלא כל בית ספר יעשה מה בראש שלו ואז בנאדם מתאמן ויש לו 9 אנשים שכל אחד אומר לו משהו אחר והוא הולך להתייעץ עם זה שהכי סוס או זה שמרים הכי הרבה
אם ככה אז אני הגיל גרנות של החדר כושר שלנו
ישן 02-07-11, 12:11   #39
Bodybuilder
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cuba צפה בהודעה
אצלנו בקרוס התזונה זה היה מינימלי ואמרתי למרצה שלנו שאני אוכל 4 ביצים ביום והיא לא מבינה איך אני בחיים בכלל ולא מת מכולסטרול
היא אמרה לנו שכולסטרול ליום לאדם רגיל זה 200 ולבן אדם מתאמן זה 300 mg

אמרו לנו שבנט אובר תרגיל מסוכן מאוד לגב
הצורה שבה למדו סקואט פשוט נוראית ומתכון לפציעה

בבנית תוכנית אימון לא לימדו יותר מידי פשוט אמרו תעשו 27 סטים בכל אימון ותכנון הגיוני זה הכול
המרצה הראשי שלנו ורכז הקורס היה ליאור שניאור, בן אדם מאוד רציני, בעל המון ידע, (שלוחת ווינגייט בקריות) ובמקרה שיעורי תזונה למדנו עם אישתו, הכול היה ברמה, התרשמתי מאוד !

לגבי הביצים: אותנו לימדו שמה שבאמת משפיע על רמות והיחס של כולסטרול, זה לא הכולסטרול שאנו מקבלים דרך המזון - אלה יותר השומנים המוקשים שדוחפים היום לכול המאפים, ממתקים, שוקולדים חטיפים ועוד .. בקיצור מרגרינה - אוייב מספר אחד לעורקים, בנוסף, תמיד יש את הנטיקה בתמונה, וכמובן השמנה, אנשים שמנים נמצאים בסיכון גבה יותר לקבל חסימת עורקים והתקף לב.
היתי ממש שמח לשמוע את זה בשיעור, אני תומך בגישה הזאת, ואני אומר את האמת - לא ציפיתי לשמוע את זה בווינגיט !
לגבי ההמלצה לצריכה היומים - המרצה הסבירה שצריך להתייחס לזה כלהמלצה כללית, ולא להגזים עם זה.
לגבי בנט אובר - זה ממש מדהים אותי שהוא לקח על עצמו אחריות להחליט אם זה כן או לא בריא, הם לא צריכים להכנס לנושא הזה בכלל, המרצה אמור ללמד לפי מתוכנת של הקורס, יש דברים שהוא יכול להוסיף, אבל יש דברי חובה, למה לא שאלת את המרצה, איך הוא מסביר את זה שהתרגיל נמצא ברשימת התרגילי החובה של ווינגיט, למה זה שם ? כדי שנדע שהתרגיל מסוכן ונזהיר את המתאמנים שלנו ברגע שזהינו מישהו מבצע אותו ?!
חוץ מזה שכול תרגיל יכול להיות מסוכן ובריא באותה מדינה, תלוי בביצוע ובצרכים של כול אחד, לדוגמה הרחקת כתפיים הוא תרגיל מסוכן, אתה יכול לשבור לחברך שבדיוק עבר לידך את הלסת בזמן שבצעת אותו ..
לגבי מה שאתה אומר בנוגע לתוכנית אימון - אין לי מה להגיד, בזיון פשוט.
ישן 02-07-11, 12:35   #40
Cuba

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bodybuilder צפה בהודעה
המרצה הראשי שלנו ורכז הקורס היה ליאור שניאור, בן אדם מאוד רציני, בעל המון ידע, (שלוחת ווינגייט בקריות) ובמקרה שיעורי תזונה למדנו עם אישתו, הכול היה ברמה, התרשמתי מאוד !

לגבי הביצים: אותנו לימדו שמה שבאמת משפיע על רמות והיחס של כולסטרול, זה לא הכולסטרול שאנו מקבלים דרך המזון - אלה יותר השומנים המוקשים שדוחפים היום לכול המאפים, ממתקים, שוקולדים חטיפים ועוד .. בקיצור מרגרינה - אוייב מספר אחד לעורקים, בנוסף, תמיד יש את הנטיקה בתמונה, וכמובן השמנה, אנשים שמנים נמצאים בסיכון גבה יותר לקבל חסימת עורקים והתקף לב.
היתי ממש שמח לשמוע את זה בשיעור, אני תומך בגישה הזאת, ואני אומר את האמת - לא ציפיתי לשמוע את זה בווינגיט !
לגבי ההמלצה לצריכה היומים - המרצה הסבירה שצריך להתייחס לזה כלהמלצה כללית, ולא להגזים עם זה.
לגבי בנט אובר - זה ממש מדהים אותי שהוא לקח על עצמו אחריות להחליט אם זה כן או לא בריא, הם לא צריכים להכנס לנושא הזה בכלל, המרצה אמור ללמד לפי מתוכנת של הקורס, יש דברים שהוא יכול להוסיף, אבל יש דברי חובה, למה לא שאלת את המרצה, איך הוא מסביר את זה שהתרגיל נמצא ברשימת התרגילי החובה של ווינגיט, למה זה שם ? כדי שנדע שהתרגיל מסוכן ונזהיר את המתאמנים שלנו ברגע שזהינו מישהו מבצע אותו ?!
חוץ מזה שכול תרגיל יכול להיות מסוכן ובריא באותה מדינה, תלוי בביצוע ובצרכים של כול אחד, לדוגמה הרחקת כתפיים הוא תרגיל מסוכן, אתה יכול לשבור לחברך שבדיוק עבר לידך את הלסת בזמן שבצעת אותו ..
לגבי מה שאתה אומר בנוגע לתוכנית אימון - אין לי מה להגיד, בזיון פשוט.
לאדע מה איתך סקואט ודדליפט כבדים=רמת כולסטרול , שומנים , סוכרים תקינה בדם
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא