|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חולה על תוכנית ab זאת התוכנית שעובדת עלי הכי טוב אני אוהב לבצע אותה בחלוקות הבאות
1)a.chest+shoulder+triceps+abs b.beck+biceps+quad+hamstrings 2)חלוקה של לייל של פלג גוף עליון\תחתון אני מתמקד בעיקר בטווחי חזרות נמוכים של 4-5 ומשלב עבודה גם בטווחים יותר גבוהים של 8-12 אני כבר 8 חודשים מתאמן בצורה הזאת והמשקלים עלו בטירוף היום אני לוחץ 100 קילו 6 חזרות והידיים שבתקופה שעשיתי חלוקות כמו abcd עם זיליון סטים לא זזו והיו הצד החלש שלי (היקף 37 על 80 קילו) עלו ל-41 על 83 קילו ב-8 חודש ועל אחוז שומן יותר נמוך משמעותית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עובד Ab:
A-חזה,כתפיים ויד אחורית. B-גב, יד קידמית ורגליים. טווחי חזרות של 8-12, מידיי פעם יורד ל6 חזרות. כל סט לכשל. מנוחה בין סטים: דקה-שתיים. מנוחה בין תרגילים ושרירים: 3-5 דקות.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו בabc 5 פעמים ושבוע,אבל ניראה לי אני יחזור לab שבוע הבא,ההרגשה בabc שמפציצים סטים והכל זה כיף אבל לא ניראה לי זה טוב..
אני אמרתי שפעם לא היה להם את כל המחקרים והכל והם הפציצו חופשי(וגם היום יש כאלה) והם גדלו אבל כנראה שטעיתי אני יחזור לab עם טווחי חזרות נמוכים כמו איגור וori-silver,u ,וניראה מה יהיה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|