|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחח גם אני עובד זה בסדר, יש לי לפטופ עם אינטרנט סלולרי שנוסע איתי לאן שאני הולך ועושה בו כל מיני דברים שמכניסים כסף, בניגוד אליך, טמבל. אני אפילו לא יגיב לכל ה"וואלאק אני גבר" שרשמת, כי אני לא רב בפורומים, ואם יש לך בעיה אתה יכול להתחבר לי לביצה אני גם יתן לך כתובת. לגבי השורה האחרונה והמאוד מגניבה, הוא כוסון אחי???? יש לו פיק בבייספ? בינתיים הזיין מוח הזה לא העלה שום דבר, וכבר אחד האנשים במכון שלו אמר שהוא עושה רבעים, אז את החוות דעת שלך אתה מוזמן לתת על סוג העור שממנו עשוי התחתון של קאטלר. היחיד שמוציא פה תסכול זה אתה, וחוץ מתגובות שנתת לילדים שהתלבשו בלבוש מינימלי בפורום "תמונות הגולשים", לא ראיתי שום תגובה או משהו מעניין שהיה לך אי פעם להגיד, בניגוד לכל ה"ריפטואיסטים" שאתה אוהב לשנוא. ולגבי ה10 קילו הבדל שאתה מדבר, כשמהצד השני עושים רבעים זה לא בדיוק בר השוואה. מי שעונה לאנשים על השאלות הכי בנאליות והכי בסיסיות זה אנחנו, הדבר היחיד שאתה מגיב זה "וואלה אחי נראה טוב". אני מקווה שההורים שלך לא נמצאים לידך בזמן כתיבת התגובות האלה. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 05-10-10 בשעה 02:41. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עישון | saidii278 | פיתוח גוף-כללי | 24 | 09-11-08 18:49 |
עישון | GEVER | תזונה ותוספים | 7 | 17-09-07 09:33 |