|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
Banned
|
![]() טוקסילייט
סיימת חיט1ב אחי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
חבר פעיל
|
![]() "אחר מכוכב אחר" אתה צוחק עלי?
תגיד ש40 קילו על 1.90 יותר מרשים מתמיר וזהו
![]() |
#124 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא שווה יותר מהעתק הדבק
אז בוא תביא לי בילדר טבעי שעושה פיצוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והוא גבוה וגדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודניאל,זה לא מטרה כזאתי הזויה.הדדליפט שלי עומד על איזה 90-100 לחמישייה,אני מתחיל ss (אומנם אני לא ממש מתחיל אבל בכל זאתי),יעלה איזה 50 קילו בדדליפט,ומשם ניראה. תודה =)
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
חבר פעיל
|
![]() עצם הויכוח על אחוזי שומן הוא טיפשי,שהרי אתה לא חייב להיות עם 7% כדי להיות בריא כמו שור, מספיק ה-15% הממוצע, ומכאן-שהמאבק להוריד הוא בשביל פוזינג.
אבל אם זה גורם לאנשים להרגיש טוב עם עצמם- כמו שהמילטארי פרס והדד ליפט גורמים לך- אז אין לך את הפריבילגיה לשפוט. וגם לי לא =]. בכול אופן, למה אתם מתעקשים על היפרטרופיה וחיטוב שריר,שהאיש אומר שהוא עובד על מקסימום כוח, זו דרך אימון לא פחות לגיטימית. וכן,יש אנשים שהולכים לחדר כושר בלי מטרת להיראות טוב בים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מה שאתה רוצה חבר מכוכב אחר חייזר איך שלא קוראים לך
כל אחד שיעבוד איך שבא לו, תאכלו אוראו וחלב. בתאבון ורק בהצלחה שיהיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
חבר פעיל
|
![]() זה אחר מכוכב חבר,גם לי לקח זמן לקלוט
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון!
שום חיטוב ושום נעליים תישאר כמו שאתה ואם אפשר תמשיך לגדול ולהיראות כמו בהמה!!! אמרתי לך כבר בפייסבוק יהיה מעניין לראות את ההרמות שלך אולי תהיה קונסטנטינובס הישראלי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
הושעה
|
![]() בגלל הדדליפט או בגלל שאני מלטביה?:p
![]() |
#132 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
חבר פעיל
|
![]() וחבר'ה יש לי המון מאסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
מי שרוצה מוזמן לבוא לקריות אני עושה תחרות פוזינג לשכונה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
חבר פעיל
|
![]() אני הולך לקנות עכשיו מאיזה ס1ס שלוקח אבקות!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חולצת gold's gym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
חבר מתחיל
|
![]() חזק...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון קטן אחרי אימונים של שלוש וחצי חודשים בערך.. | נאור123 | גלריות הגולשים | 7 | 27-09-10 21:46 |
אחרי שנתיים, הגיע הזמן לחזור - צריך עצה :) | GodAnubis | אימונים | 4 | 29-10-08 02:01 |
עדכון מלפני ארבעה חודשים בערך | ttestt | אימונים | 6 | 28-02-08 12:09 |
תמונה שלי אחרי שנתיים של אימונים | the sus | גלריות הגולשים | 43 | 16-06-07 23:16 |
חוזר לעבוד חדר כושר אחרי שנה וחצי שנתיים בערך צריך את עזרתכם.. | omer007 | אימונים | 6 | 24-01-07 10:31 |