|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחח ניצול שואה עלק חחחחחחחח
בונא אחי אתה סומלי אורגינל איזה חיטוב ואיזה נעליים לך לדאיטן שאמר לך לעשות חיטוב תכניס לו בוקס ותשלח אותו לקיבינימט עליה במסה עצבנית!!ומלוכלכת אחו שרמוטה בהצלחה גבר! נ.ב קח הכל בצחוק נשמה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה צוחק עליי ? אתה אומר חיטוב ?
לא רואים לך קוביות כי אולי הם לא מספיק חזקות לא חשבתי על זה ? אני יושב על יותר אחוז שומן ממך ובולטים לי הריבועים בלי שאני עושה שריר לא חייב להיות רזה רזה רזה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח מה אתה רוצה לעשות חיטוב לעצמות?
אחינו אתה שחיף עולם תתחיל לטחון כמו שצריך בלי לחשוב על השומן בכלל החזה שלך על הפנים הגב נחמד,אין רוחב, ידיים לא רעות . יאלה לעבודה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה?!
מה לחטב תגיד לי אתה בערך על 6 אחוז שומן מקס' 7 תראה איךא תה נראה לראות אותך ככה בים אחי באמת הייתי נגעל.. אל תקח את זה אישית אבל זה לא יפה בכלל.. אתה מאוד רזה.. מה ריבועים ראית את הזרועותש לך? את החזה? בחייך אחי תאמין לי תתחיל עכשיו לטחון אל ממש.. אתה תראה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מאשר עכשיוו מאשר זה שאתה רוצה עוד לחטב אין לך מה לחטב בקצב הזה אתה תיההי אנורקס מזה הדבר הזה.. קח את עצמך ביידיםןץ... תפסיק עם השטויות אין לך מה לחטב בכלל... מה ריבועים תעבוד על הבטן תעלה במאסה מה לחטב אתה ממש מצחיק תסתכל על עצמך שיהיה בהצלחה אחי זה יהיה קל בשבילך לעלות במאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וד"א - ניצול שואה? לא אומרים את זה אפילו בצחוק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|