|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() SS אני לא יכול לעשות, אולי בעוד חצי שנה שאני יעבור מכון..
אז בנתיים לא להציק לי על זה שב-ss אני יתפתח יותר טוב. התוכנית היא תוכנית ab , ואני מתלבט אם את התוכנית לסדר ב- axbxaxx ואז bxaxbxx או לעשות abxabxx.. ואם יש מה לשפר אשמח שתרשמו רק לא להיות יותר מידיים ציניים. התוכנית- אימון a: חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 3 * 5. (יש בנוסף פירמידת חימום) לחיצת חזה משקולות שיפוע עליון 3 * 8. פרפר 2 * 10 יד קדמית- כפיפות מרפקים בישיבה על הירך, כל יד בנפרד 3*8 רגליים- סקוואט 3*5 (יש בנוסף פירמידת חימום) לחיצת רגליים 3*9 תאומים 2 *15 אימון b: כתפיים- לחיצת כתפיים במכונה 3 * 8. (יש בנוסף פירמידת חימום) משיכת מוט לגובה הסנטר 4 * 6. גב- t-bar דומה לאובר בנט ראו - 3*6 (יש בנוסף פירמידת חימום) פולי לפנים 3*8 חתירה בפולי לפופיק 2*7 יד אחורית- יד אחורית – מוט אחיזה הפוכה 10*3 בטן- כפיפות בטן 3*מקסימום -או- 3*20 בתוספת משקל.
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אפשר בבקשה חוות דעת על התוכנית אימונים שלי למסה בבקשה | itaymadddd | אימונים | 5 | 10-12-09 16:53 |
תפריט לחיטוב - אפשר לקבל חוות דעת? | dani_katz | תזונה ותוספים | 7 | 30-04-08 15:50 |
היום עשיתי תוכנית אימונים חדשהה. מבואס תחת,מה דעתכם? | HareLevi | אימונים | 10 | 17-12-07 23:56 |
אם עשיתי חודש וחצי Abc 5 פעמים ועכשו אני עובר אותה תוכנית 4 פעם לא מוזר? | bad boy | אימונים | 1 | 25-11-07 21:41 |
עשיתי שינוי תוכנית אימונים ורוצה לשמוע את דעתכם | NeoNoe89 | אימונים | 6 | 07-06-07 21:55 |