|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#20 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
שמע הרעש בראש זה עניין של בחירה, לא אתה לא חסין לטיפול קוגנטיבי כי זה לא מלחמה אתה נגד הפסיכולוג שמולך... טיפול קוגנטיבי נועד בכדי שאתה בעצמך והפסיכולוג שמנחה אותך , תגיעו לשורש הבעיה ותוכל להסתכל על דברים מזווית מעט אחרת (כי הדג אינו רואה את האקווריום), דבר שני הדחף שלך בשליטה מובן.. אבל זה שאתה אוטם את עצמך לדיעות של אחרים , או לדברים אחרים סה"כ מעיד על זה שאתה נשאר טיפש... כי אם אתה יודע רק מה שאתה יודע ולא מקבל משהו אחר , אתה לעולם לא למד משהו אחר, משמע התוצאות שלך תמיד אינן משתנות מה שיוצר מעגל שבו אתה מחזק לעצמך את הדיעות של עצמך ואומר , "זה לא משתנה לא משנה מה , משמע אני צודק" במילים אחרות, אתה עוד מישהו שסתם נרשם למכון כושר, מצא את האוסף תירוצים הלגיטימיים שלו להפסיק להתאמן, ורוצה להפסיק להרגיש אשם על כך אז אתה מגיע לפורום לשפוך את זה מול כולם בתקווה לשמוע קולות הזדהות... מצטער הזדהות לא תמצא כאן, מה שכן.. אני יכול לומר לך בכנות שאת האובססיות שאתה מתאר, הלחץ , המתח, העצבים הרגשתי בעצמי... כל אימון שלא היה 100% ביאס אותי לחודש... בסדר יעבור לך , אתה תתמתן.. אם תסכים להבין שאתה לא יודע הכל, לא אתה לא הכי חכם ואתה גם לא מכיר את עצמך כמו שאתה חושב.. התדמית שתפרת לעצמך היא זו שמונעת ממך להתקדם, שתסיר אותה מעלייך... תצליח עד אז Requiescant in pace
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מכתב תודה של שחיף לכל הבאדיבילדרים בחדר כושר | bykeking | פיתוח גוף-כללי | 3 | 08-03-10 19:03 |
תוכנית שהמדריך במכון כושר שלי נתן לחבר שלי לא יותר מדי עומס? | BXL | אימונים | 4 | 06-08-08 00:58 |
שאלה|תגידו זה רק במכון שלי או שזה המחירים למנוי שנתי. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 28 | 03-06-08 20:59 |
לפני שהמנוי נגמר לי - מכון כושר ביתי או מנוי במכון כושר? | מוטי | אימונים | 24 | 16-09-07 15:23 |
בלעדי!מחיר מדהים למנוי בחדר כושר Target! כנסו... | shayg9 | פיתוח גוף-כללי | 0 | 02-02-07 15:38 |