|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי לכולם אחרי הרבה חשיבה והרבה קריאה כתבתי לעצמי תפריט ואני אשמח אם תגידו לי את דעתכם עליו^^.
בוקר: סלט:בצל לבן קטן+חצי פלפל אדום גדול+מלפפון+כוס של ברוקולי+כפית שמן זית. 1 פרוסת לחם קל. 125 גרם גבינה 3%. ביצה 1 חלבון+חלמון. ארוחה לפני אימון: יופלה 0%. כוס תה. ארוחה אחרי אימון: סלט:בצל לבן קטן+חצי פלפל אדום גדול+מלפפון+כוס של ברוקולי+כפית שמן זית. כוס אורז לבן מהודה מבושל. 200 גרם חזה עוף. כף שמן זית. ארוחת ביניים: יופלה 0%. כוס תה. ארוחת ערב: סלט:בצל לבן קטן+חצי פלפל אדום גדול+מלפפון+כוס של ברוקולי+כפית שמן זית. 110 גרם טונה בשמן. 125 גרם גבינה 3%. 1 פרוסת לחם קל. ביצה 1 חלבון+חלמון נתוני התפריט(לא כולל ירקות): סה"כ קלוריות: 1427 קלוריות סה"כ חלבון: 139.9 גרם סה"כ שומן: 57.6 גרם סה"כ פחמימות: 87.2 גרם סה"כ כולסטרול: 584 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 6.9 גרם נתוני התפריט( כולל ירקות): סה"כ קלוריות: 1776 קלוריות סה"כ חלבון: 159.1 גרם סה"כ שומן: 59.5 גרם סה"כ פחמימות: 149.3 גרם סה"כ כולסטרול: 584 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 16.6 גרם פרטים עליי: גובה:180 משקל:85 אחוז שומן:25 שורף במנוחה:2001 קלוריות ועוד משהו קטן אחים שלי,איזה תוכנית כושר הכי מומלצת לעתכם למאזן הזה ולחיטוב. Fbw ab ss תודה מראש! |
![]() |
![]() |