|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() חזה
bench pressX3 incline or decline dumbell bench press X3 cable fly\incline\decline dumbell flyX3 יד אחורית מקבילים3X over head ez bar extensionX3 או one hand over head dumbell extensionX3 או V BAR\ROPE tri extensionX3 כתפיים לחיצת כתפיים לחזהX3 לחיצת כתפיים לעורףX3 או X3Power Partials או Bent Over Dumbbell Rear Delt Raise With Head On Bench X3 גב פולי עליון לחזה X3 או פולי עליון לעורף X3 פולי עליון לחזה אחיזה צמודה באחיזה הפוכה X3 או פולי עליון לחזה אחיזה צמודה X3 BARBELL BENT OVERX3 או seated cable rowsX3 HYPER EXTENSIONX3 SHRUGSx3 יד קדמית פטישיםX3 או SPIDER CURLX3 one arm dumbell curlx3 או dumbell curl X3 רגליים סקוואטים X4 מכרעים X3 CALF RAISESX3 כל פעם שכתבתי או זה אומרת שאני מחליף בין אימון לאימון. אני משנה גם את מספר החזרות בין 8-10 בין תרגיל לתרגיל. תגידו אם היד הקדמית שלי הרבה יותר קטנה מהאחורית, כדאי להוסיף עוד תרגיל?