ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-10-09, 17:25   #10
avishav1
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lironsd צפה בהודעה
שמע,אנשים מציעים לך דרכים להתאמן..אתה לא רוצה להתאמן?אתה רוצה לקבל תוצאות הרבה רבה פחות טובות?אתה רוצה להיות עם רגליים של ילד בן 6?
לך תעשה תוכנית ab רגילה בלי סקוואט ודדליפט ותעבוד על חזה יד קדמית ובטן(שרירי החוף),ועם אתה חושב שאפילו הם יגדלו יותר מבss גם עם תעבוד רק עליהם אז שוב אתה טועה..ואני הבנתי שזה לא מה שאתה רוצה אבל אני מביא לך פה דוגמא.
אף אחד לא יכול לתת לך יותר מדי עזרה פה חוץ מלהגיד לך לעשות ss ולהגיד לך לצלם סרטונים ולקבל עליהם עזרה עם הטכניקה.
אבל אני לא ביקשתי דרכים להתאמן! שאלתי שאלה ואתם ישר דוחפים ss,אתם לא קולטים שלא כולם רוצים לעבוד בה מסיבות אישיות? לא רוצה לעשות ss,מה אכפת לך אחי? כל אחד יעשה מה טוב לו. אמרתי שאני מעדיף לוותר על 10 קילו בשנה ולהיות בטוח שאני לא עושה תרגילים מסוכנים בשבילי. נמאס לי להפצע. ומענייין איך אנשים גדלו בלי ss עד לפני שהוא יצא? אני רוצה להמשיך ככה.
תודה על ההצעה אבל אני אשאר בשלי. אולי מאוחר יותר אעבור לss.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit צפה בהודעה
סקוואט זה התרגיל הכי לא מסוכן בערך, אם כבר דדליפט.
יכול להיות,אבל נפצעתי ממנו גם כן,בטוח שהטכניקה שלי הייתה לקויה אז. אני אשקול להוסיף אותו בתוכנית,נראה.

תודה בכ"מ.
avishav1 מנותק   הגב עם ציטוט