|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן!
חיפשתי על זה מידע בפורום ובמאמרים אבל לא מצאתי אז אני אשאל שאלה קטנה. שבוע שעבר קניתי את התוסף ליפו 6 בשביל לתת גז עם השריפת שומן ועכשיו יש לי שאלה קטנה. איך כדאי לסדר את הארוחות שלי והאימון איתו ? כאילו עד עכשיו (התחלתי סייקל לפני שבועיים) הייתי לוקח קריאטין לפני ואחרי אימון, אחרי אימון לוקח שייק+ פחמימות ולפני אימון קורנפלקס עם חלב בשביל האנרגיה, הייתי גם ממש לפני האימון שותה פחית רדבול דיאט ושותה תה ירוק. ועושה אימון אירובי (ארוך כמו הגלות) ואח"כ אנאירובי (תוכנית ab שעה אימון בערך) איך אתם ממליצים לי לעשות עכשיו עם התוסף ? כאילו צריך לקחת אותו על בטן ריקה ואם לוקחים אותו חצי שעה לפני אימון אין טעם לאכול אחרי (אחרי שצורכים קפאין לא צריך לאכול כי זה מבטל אותו עם האינסולין) מצד שני כדאי לאכול משהו לפני אימון לא ? והקריאטין להתחיל לקחת אחרי אימון עם השייק ? אם אני אחליף את הסדר ואעשה קודם אנאירובי ואח"כ אירובי (נגיד חצי שעה במקום שעה אירובי כל פעם) האם כדאי נגיד לקחת את השייק אחרי האימון האנאירובי או רק בסוף האימון השלם ? אולי כדאי לקחת משהו קטן ואז את השייק ? על תשובתכם אודה. שיהיה אחלה שבוע! |
![]() |
![]() |