|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 396
גיל:: 22
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() פחמימות פשוטות כמו קמח לבן וסוכר לבן גורמות להקפצת אינסולין ואז לנפילת אינסולין ועלית קורטיזול. קודם יש לך יותר מידי סוכר ואתה משמין ואז אין לך מספיק ואתה מאבד מסה. ככה השמנתי בצבא. ירדתי במשקל ועליתי באחוזי השומן כי אחלתי פעם או פעמיים יבום בלבד ארוחה ענקית של ספגטי עם שמנת (היה גם חלבונים מזה בבשר שהיה בזה גם נא לא להכנס לנושא הכשרות). זה לא טוב.
לפצל ארוחות לאכול דגניםמלאים. שלא לדבר עם האיכויות הנוספות של הדגנים המלאים על פני הקמח הלבן המזופת והטעים להחריד... |
![]() |
![]() |