|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא זה עם התמרים החומים ועושים את זה ככה:
באופן כללי כל שייק שאתם עושים אפילו אם זה רק חלבון אז קודם מראש שמים את הקרח והמים\חלב חשוב לא לשים יותר מידי מים\חלב כי הקרח בעצם נהיה מיים (לשים מיים\חלב עד שזה עובר בסנטימטר את הקרח) ואם יש עוד דברים קשים אז שמים אותם גם (המקרה שלנו זה התמרים) מפעילים - יש לכסות כי זה מביא קפיצה על ההתחלה ואחרכך בזמן שזה עובד כבר אפשר לפתוח את המכסה כי זה לא קופץ יותר ומוסיפים בזמן העבודה את כל הדברים הרכים כמו אבקה \יוגורט \חמאת בוטנים\ פירות וכו ככה שהדברים הקשים נטחנים ומתערבבים אם המיים ושאר הדברים הקלים יותר לעירבוב מתווספים ויותא שייק עם כמה שפחות קצף וללא גושים
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |