|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() שוקל 66 קילו
מטר 165 אחוז שומן יחסית גבוהה מטרה לפני החיטוב: לפחות 70 קילו על 165 תוכנית: Abcabxx או abxabcx a] גב יד קידמית b] חזה כתפיים יד אחורית c] רגליים [c מתבצע פעם בשבוע] ---- a| בנט אובר רו 3 סטים מתח 3 סטים פולי עליון אחיזה צרה 2 סטים חתירה בכבל 2 סטים כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט וו 2-3 סטים פריצ'ר יד יד עם דמבלים 2-3 סטים b| לחיצת חזה במוט 4 סטים לחיצת חזה בשיפוע עליון 3 סטים פלייס בכבל / מקבילים 2 סטים פרס בעמידה 3 סטים הנפה לצדדים 3 סטים לחיצה צרה במכונה 3 סטים "לחיצה צרפתית" בכבל 3 סטים c| סקוואט 4 סטים דדליפט רומני 4 סטים לג פרס 3 סטים כפיפת רגליים במוכנה 3 סטים פשיטת רגליים במכונה 3 סטים - אולי אוריד את זה. הערות: *עדיין יש לי כאבים קלים במפשעה, בשביל לרפא את זה אצטרך לעבור פיזוטרפיה וכרגע אין לי זמן. *התוכנית הזו היא התוכנית שתהיה, אני לא אשנה תוכנית כי אתם אומרים. המלצות לשיפור יתקבלו בשמחה * במילים יפות, על הזין שלי כוח. המטרה של התוכנית הזו היא חד וחלק לפתח את הגוף ולהראות כמו אחד שמתאמן. *לפני שבוע בדיוק התחלתי להשתמש בקריאטין מונו של ![]() ![]() ![]() משקלי עבודה: בנט אובר רו - 73 קילו 12 חזרות בנצ' פרס - 83 קילו 5 חזרות דדליפט - 88 קילו 5 חזרות [פעם אחרונה שעשיתי את זה כמו שצריך] סקוואט - 68 קילו 8 חזרות כל השאר בטח לא יעניין אותכם. בהצלחה לי.