|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לבנות תוכנית FBW1 , FBW2, FBW3 ללכת 3 פעמים בשבוע , ראשון שלישי וחמישי \ שני רביעי ושישי .
בכל מיקרה התוכנית חשבתי לבנות בצורה כזאת , שאני נותן כל אימון 100 אחוז אבל בחלק מהאימונים תרגילים קשים יותר ובחלקם פחות . FBW1 סקוואט - 3 סטים כפיפת ברכיים - 3 סטים לחיצת חזה כנגד מוט על ספה ישרה - 3 סטים לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד מוט - סט 1 t-bar אחיזה צרה - 2 סטים מתח - 2 סטים (משנה סוג אחיזה ??) מילטרי (לחיצת כתפיים ) - 2 סטים FBW2 דד ליפט - 3 סטים פשיטת ברכיים - 3 סטים לחיצת חזה עם דאמבלים על ספה ישרה - 2 סטים לחיצת חזה עם דאמבלים על ספה בשיפוע חיובי - 2 סטים חתירה במכונה אחיזה צרה - 2 סטים פולי עליון אחיזה רחבה - 2 סטים מילטרי - לחיצת כתפיים - 2 סטים FBW3 עבודה על התאומים - 3 סטים לחיצת חזה במכונה - סט 1 פרפר במכונה - סט 1 פול אובר - 2 סטים הנפת ידיים לצדדים במכונה - 2 סטים עבודה על יד קדמית במכונה - סט 1 עבודה על יד אחורית במכונה - סט 1 איך התוכנית ? מה צריך להוריד ולתקן ? כביכול הרצון שלי הוא לעבוד בטווח חזרות 8 - 12 וכמובן שלגדול ולעלות במסה , אני מוסיף תרגיל בטן אחד רק לאימון FBW3 שאין בו דד ליפט ואין סקוואט . |
![]() |
![]() |