|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום .. תראו אני משחקק כדורסלל .. בן 15 .. מטר 85 שוקל 73 אם אתם צריכים לדעת את זה...
אז ככה אני מתאמן במכון כושר .. 4 פעמים בשבוע האימונים מתחלקים לי לa B C D עכשיו אני רוצה לשמוע תדעה שלכם על התוכניתת .. במיוחד על האימון רגליים כי אני רוצה לשפר תניתור ותזריזות .. תודה רבה ! שאימון A הוא חזה - פרפר 10x4 משיכה עם קבלים מלמעלה למרכז 10x4 לחיצת חזה בשכיבה 10x4 לחיצת חזה בשיפוע 10x4 מקבילים 4xmax אימון B גב- משיכה לפנים - 10x4 חתירה- 10x4 גב תחתון-שאתה שוכב על מכשיר .. יורד כמעט עד הרצפה ועולה לגובה של הגוף.. 10x4 מתח- 4xmax אימון C רגליים+כתפיים רגליים 4 ראשי : דחיפה קדימה 10x4 דחיפה לפנים 10x4 דחיפה לאחור 10x4 ואת כל הסטים אני עושה עלייה/ירידה מהירה וחזרה איטית .. תלוי במכשירר .. כדי לעבוד אל הכוח מתפרץ תאומים : לוקח משקולת על מדרגה עולה ויורד 4 סטים של מקסימום .. כתפיים : הנפה הצידה 10x4 הנפת משקולות בקצב של יד ואז יד שנייה קדימה 10x4 הרמה הצידה עם משקולות שאתה מושך כלפי מעלה 10x4 אימון D : ידיים : יד קדמי- פטיש- 10xmax משיכה קדימה בישיבה-10x4(בקצב של מעלה ביד אחת מוריד מעלה ביד השנייה לא עם מוט ארוך אלה עם שתי משקולות משיכה קדימה בישיבה-10xmax(עם מוט ארוך .. ) יד אחורי : אין לי מושג איך להסביר לכם את זהה .. =/ אבל זה בסדר המאמן אמר לי שאני עובד טוב .. *בכל אימון אני עושה בטן.. עם שיפוע .. צדדים .. בטן עליונה ותחתונה. |
![]() |
![]() |