|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי חבר'ה צהריים טובים!
ניסיתי לחפש תשובות ברשת על הנושא אך לא מצאתי הסבר מעמיק ומשכנע לכך.. מה קורה בתהליך קלייה של אגוזים? האם השומן הטוב הופך באמת לשומן רע? אני לא מדבר על כמויות הנתרן שנוסף בהמלחה.. אך אני מדבר על הרכב השומנים.. קניתי 100 גרם אגוזי פקאן קלויים וממולחים.. רציתי לדעת אם אפשר להחשיב את זה כשומן איכותי בתפריט או להחשיב את זה כצ'יט? דבר נוסף, אם אני מסתכל על ערכים של אגוזים קלויים בשקית לעומת אותו סוג של אגוזים לא קלויים יש להם את אותם ערכים תזונתיים.. כמעט אחד לאחד.. אשמח לתשובות! |
![]() |
![]() |