ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-02-09, 12:51   #1
Edendi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 247
ברירת מחדל אגוזים/בוטנים ואחרים קלויים

היי חבר'ה צהריים טובים!
ניסיתי לחפש תשובות ברשת על הנושא אך לא מצאתי הסבר מעמיק ומשכנע לכך..
מה קורה בתהליך קלייה של אגוזים? האם השומן הטוב הופך באמת לשומן רע?
אני לא מדבר על כמויות הנתרן שנוסף בהמלחה.. אך אני מדבר על הרכב השומנים..
קניתי 100 גרם אגוזי פקאן קלויים וממולחים.. רציתי לדעת אם אפשר להחשיב את זה כשומן איכותי בתפריט או להחשיב את זה כצ'יט?
דבר נוסף, אם אני מסתכל על ערכים של אגוזים קלויים בשקית לעומת אותו סוג של אגוזים לא קלויים יש להם את אותם ערכים תזונתיים.. כמעט אחד לאחד..
אשמח לתשובות!
Edendi מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:22.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים