ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-02-09, 02:04   #35
speed
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
speed, תאמין לי, אני לא צריך לקרוא על הקוונטים באתרים שמנסים לשכנע אותך להאמין באלוהים - מי שרוצה ללמוד על קוונטים צריך לפתוח טקסט בוק של פיזיקה מודרנית.
אתה אומר שהניתוח היה חידוש, אני יכול להביא לך דוגמאות להרבה "רפואות" עתיקות, "מגניבות" לא פחות - זה עדיין לא אומר כלום. בנוסף, אף אחד לא אמר שזה היה חידוש. להשקות ביין זה ממש לא הרדמה ברת השוואה להרדמה שמשתמשים בה היום. שימוש ביין לשיכוך כאבים זאת לא טכניקה מתוחכמת וחדשה, זה עתיק מאוד.

בכל אופן, כל זה לא רלוונטי, לכן שוב, אבקש ממך להפסיק. יש לך נטייה לגרור דיונים הזויים עם טענות לא רלוונטיות. כמו שהמלצתי לחבר פורום אחר, לך תשחק כדורגל, תעשה משהו נחמד.
לגביי הניתוח, כתוב: "השקיוהו סמא דשינתא" (השקוהו סם של שינה), לא כתוב שזה יין, כתוב סם (אם איניי טועה "בשומיי" זה יין). דבר שני, אם יש לך בכל אמונה אחרת רפואות "מגניבות" שהם חכמות שכאילו "נתגלו" אבל למעשה היו קיימות בתקופות הקדומות זה רק מצדיק את מה שאמרתי- שהיו בעבר חכמות שנשכחו מהעולם ולכן אין לעשות אותם טיפשי ובגלל זה אני בכלל לא בטוח אם מה שכתוב ברמב"ם הוא לא תקף להיום (בגלל זה הבאתי את תורת הקוונטים, לא בשביל להוכיח משהוא ממנה, רק בשביל להראות שיש מציאות של הבנה דו כיוונית מאותו המקור ואפילו יותר, במקרה של הקווטים זה שלש הבנות. ואז ציינתי, לא משנה שאינשטיין אמר שהוא חושב לפי דעתו זה לא הדבר האמיתי, כלומר יש עוד הבנות מאותו חכמה)

עכשיו מה שרציתי לומר לך והוא מאוד חשוב לי(מאוד מאוד), בסדר הבנתי אותך (תתפלא, גם אני לא מת ל זה) אני באמת מעדיף ללכת ולקרוא בעצמי, אבל מה לעשות, לפעמים יש שאלות ובעיניי, הם יכולות להפוך את עולמי לשמים וארץ! אני יודע מה כל צד ואם אתוודע שטעיתי ותעיתי ולא משנה באיזה צד אי פשוט יהפוך אותו לצד השני. כשהבאתי את הדוג' שהבאתי זה היה מתוך מטרה תמימה באמת לתת ידע, כשנודע לי ממך שאי אפשר לסמוך על זה זה עדיין נשאר בגדר נחמד אבל בשלב שהופיעו שאלות של אמונה זה מביא אותי למצב שאני נחנק, אני לא יודע איך לתאר לך את זה, כי אם אני לא מביא הוכחה אני צריך לשנות את הדרך שלי וברגע ששיניתי את הדרך שלי פגעתי בדרך הקודמת, אני רוצה שהדרך בה אלך תהיה שלמה- זה לא יעזור אם תפטור אותי ואני אלך כי אני לא (לא קיבלתי ואני חושב שזה משום שהבעתי את דעתי ולא עשיתי דבר רע, ואם אני אקבל באן או כל דבר אחר אני כאילו נסתם לתמיד, תחשוב שהיו זורקים אותך מהעולם שאתה מכיר בגלל שאלה מסויימת וללא הסברים, זה בדיוק מה שהבאן או משהוא שמפטיר בך וזורק אותך או כל דבר אחר מהסוג הזה, אני מודע לזה שזה עלול להביא לי אותו אבל אני מקווה שמודעים לביטוי שלי, ) ואני מקווה שיהיה הבנה וגם תשובות. כמו שכתבתי, אני לא מטיף אי מברר בדיוק כמו שצריך לעשות כל בן אדם בי אם הוא מאמין ובין אם לא, ואם השאלה (והיא עלתה במקרה ובכלל לא ניסיתי להפנות את זה לשאלה) עולה אז היא תצטרך להיפטר פה כי מפה נבעה השאלה- זוהי אמת דרכי, להגיע לאמת בין אם היא שמחה ובין אם היא כואבת.

נערך לאחרונה על ידי speed, 13-02-09 בשעה 02:08.
speed מנותק   הגב עם ציטוט