![]() |
האם זה בריא לישון צהריים?
השינה הזאת בכלל אפקטיבית?
אולי היא אפילו פוגמת באיכות השינה שבלילה? תודה |
תראה עדכ מה שאני יודע חלק מההורמונים שמופרשים בשינה מופרשים רק אחרי כמה שעות או רק בזמן הלילה...
בהנחה שמה שאמרתי לא זיבולים שנת צהריים לא טובה כמו שנת לילה. |
הכי חשוב תישן טוב בלילה .. ואם בא לך תישן גם בצהריים ! מזיק זה לא.
|
אני יושן ליפעמים ,
ליפעמים זה פוגע באיכות השינה בלילה אבל אני רגיל .. ביום של אימון אם אני יושן אני קם עם מלא אנרגיות לאימון .. |
אני חייב לישון צהריים... אני ישן תמיד מ4 עד 5, ב7 אימון ואני כמו חדש... אם לא אני חצי מתפקד
|
אם אני יושן צהריים לפני אימון?וואלה רק טוב יוצא לי מזה!מלא אנרגיה,מלא רעל ומלא פאמפ:):sbb2::wiggle:
|
מה זה לישון?
מוכר לי....ניראה לי היה לי כזה לפני הצבא.. |
שינה ארוכה בצהריים יכולה לפגוע לך בשינה בלילה, אבל אם אתה מרגיש שאתה חייב, עדיף שתישן בצהריים גם
|
היום הלכתי לישון ב 12 בלילה , לא הצלחתי להירדם ..יצא ששכבתי במיטה עד 5 או 6 בבוקר ורק אז נרדמתי לגמרי..ואז קמתי ב 8 בבוקר לגיוס של חבר... פעם ב זה לא נורא נכון .. היום יש לי אימון בחדר כושר .אבל בכל זאת..
|
שנת צהריים היא אפקטיבית מאוד אם במהלך שנת הלילה סבלתה ממחסור בשעות שינה אז הגוף לא סיים את תהליך ה"ריפוי" שלו ואז אם אתה יושן צהריים הוא ממשיך בערך מאותו מקום שהוא הפסיק תלוי כמה שעות עברו מאז שהתעוררתה מהשנת לילה
|
שנת צהריים מתקיימת הרבה פעמים במדינות חמות
ממש לא מסוכן, ואפילו בריא רק תדאג שזה לא יהיה על חשבון שעות השינה בלילה |
עדיף לישון שינה שתהיה כמה שיותר רציפה.
|
העיניים שלי פשוט נעצמות ב3וחצי-4. חייב!
|
גם אני בזמן האחרון התחלתי לישון בצהריים,אני חוזר אחרי בית ספר שפוך
|
תמיד עדיף שינה רצופה! של 8 שעות אבל אם אתה לא מצליח זה בסדר שתשלים את שאר השעות בצהריים
|
זה לא בריא ולא מומלץ, ובכלל, אין כמו שינת לילה טובה וכמו שככבר הזכירו , יש הרמון שמופרש רק בשינה בלילה.
דבר נוסף, אין כמושינה רציפה.. לידיעתך, לפי האר"י הקדוש יש להימנע משינה בצהריים לגמריי לפי מה שהבנתי, זה ממש ממש לא טוב (שמעתי מחבר אז אני לא יודע מה הסיבה, אבל הבנתי שגם רוחנית וגם גופנית זה פוגע). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש רופאים שממליצים על שינה בצהריים, לא תמיד צריך להיות אנטי ושונה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ