ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-01-09, 21:22   #1
Sense
חבר מתחיל

ברירת מחדל שאלות בנושא חיטוב- לרציניים בבקשה:

היי, אני בן 18. אני מתאמן כבר שנה+ ורק מתחילת השנה הנוכחית התחלתי לקחת את העניינים לידיים.
בכל הזמן הזה עבדתי על מאסה ואני מתקדם יפה ויש בסיס יש הכל- יש כמות נכבדת של שריר, אני לא דואג מזה. המצב בסדר גמור.
הקטע הוא, שפעם הייתי שמן ונשארו שומנים עודפים קצת שהשנה אמרתי לעצמי שאני חייב להוריד אותם.
אחרי שיחה היום עם מאמן רציני במכון הכושר, לאחר שאני יודע בוודאות מה המשמעות של החיטוב (ניסיתי את זה פעם ובסוף העדפתי להמשיך מאסה) נודע לי שלא משנה מה אני יעשה, אני יאבד כמות נכבדת של שריר.
זה מה שכרגע מונע ממני להתחיל את החיטוב.
אני מתכנן להתחיל אותו מפברואר במשך חודשיים-חודשיים וחצי לפחות, אבל אני צריך גם את הדעה שלכם- אם ניתן לשמור על השריר מבחינה מסויימת או לאבד אותו לגמריי.
יש כאלה הטוענים שהשריר מתפרק בצורה רצינית, ויש כאלה אומרים שאם צורכים חלבון ותזונה נכונה אז אפשר לשמור עליו. אני רוצה לשמוע את הדעות שלכם גם..

דבר נוסף, אני מודע להשלכות התזונתיות ומה שצריך לאכול- אבל גם בנוגע לאירובי אני צריך ייעוץ: המאמן אמר לי שכדי לשרוף שומן צריכים להגיע לדופק מסויים, במקרה אצלי הוא 150-155 באיזור- א-ב-ל הוא אמר שצריכים לבצע את זה בהליכה מהירה, ול-א בריצה.
מה דעתכם בנושא? אני מעדיף לשמוע כמה אנשים ולא רק אותו.
חשוב לציין שהוא ממש מבין בנושא ויש לו ראש על הכתפיים, ואני גם מצפה שאנשים רציניים כאן ייתנו תשובה נכונה ועניינית.

אלה השאלות העיקריות שלי, אני מאוד רוצה להתחיל עם החיטוב ולסיים עם זה פעם אחת ולתמיד- אך הנושא הזה קצת מדאיג אותי.
יש בי את הרצון ואת המוטיבציה, אבל אני צריך לדעת כמה דברים לפני.

תודה רבה לכם !
Sense מנותק   הגב עם ציטוט