|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב ראיתי שכולם מפרסמים אז חשבתי שאני יפרסם גם....
מי שלא יודע ואני חושב שאף אחד לא יודע קוראים לי ואדים בן עוד מעט 19 מתאמן קצת יותר משנה וחצי...אף פעם לא הייתי חזק בתזונה אז בגלל זה אני גם לא מי יודע מה מתפתח כמו שצריך. אני לא לוקח שום תוספות מזון או חומרים אחרים, אני נקי לחלוטין מתוספים. שוקל בערך 80-85 קילו גובה 185 בערך.... ישנם 2 אנשים שאני מכיר ויודע בוודאות שהם פה...אחד מהם זה אליאב (הקלאבר) והשני נמרוד (חייב למצוא תחביב אחר...). אני מתאמן בקיסריה אם עוד לא הבנתם. טוב נעבור ישירות לתמונות....אני כבר יודע מה תגידו שאני צריך לעבוד על הבטן אז כן זאת הבעיה שלי הבטן אבל היא יורדת לאט לאט...יותר מדי לאט אם תשאלו אותי. לדעתי חודש הבא אני כבר יפגש עם גיל כי אני לא מצליח לשמור על תזונה נכונה ואני צריך שמשהו יעזור לי בזה בדחיפות. תמונות: ![]() ![]() חוץ מזה שאני רק עכשיו קונה אבקת חלבון ופורמולה של קריאטין הייתי אוכל כמעט הכל....לאחרונה קצצתי בהרבה דברים שהייתי אוכל פעם. בכל מקרה תרגישו חופשי להגיב , רק תחסכו ממני את התגובות המעליבות תפרסמו את זה במקום אחר.: נ.ב מי עורך את הפורום? למה יש פרסומת בצד בחלק מהדפים זה הורס את התצוגה יש דרכים יותר טובות לעשות את זה... |
![]() |
![]() |