|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כולם מכירים את הבעיה של האורז המלא...וגם אם משרים במים עדיין המרקם והטעם שלו לא כל כך מושכים..
אז מה עושים? שימו אורז בסיר, תמלאו מים (כמו שממלאים לספגטי), ופשוט תבשלו אותו. תנו לו 25-30 דקות על האש עוד שהוא מתרכך ממש. תוציאו, תסננו את המים. בינתיים תתטגנו קצת בצל בסיר, תוסיפו את האורז ותבשלו אותו כמו שאתם אוהבים. לא צריך לאדות אותו למעשה הוא כבר מוכן אחרי הבישול. אגב, למי שאוהב בסגנון מתוק, בצל, כף וחצי של סילאן (יש בחנויות טבע סילאן טבעי בלי סוכר), קצת פלפל ומלח וזה יוצא מעדן. אם אתם רוצים עוד כל מיני טיפים ומתכונים בכיף, בישול זה התחביב שלי ![]() |
![]() |
![]() |