|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
![]() צברתי וותק של 5 חודשים במכון הכושר ואני רוצה לעבור לABCX (כל שריר פעמים ב8 ימים). ניסיתי לבנות תוכנית לבד על פי פוסטים ונסיון מהאתר (ועוד כמה אתרים) ומהמכון. יש לי בעיה שהבייספס יבוא עם הגב והטרייספס עם החזה (פשוט לא עובד טוב פסיכולוגית). בחרתי בחלוקה לא נפוצה אך אולי היא בסדר. אשמח לביקורת על כל דבר בתוכנית. האם אני צריך לציין שאני בקרוב אחגוג 15 (צעיר) ועד עכשיו עבדתי בAB 4 פעמים בשבוע 4 חודשים (חודש ראשון FBW 3 פעמים בשבוע). הערה קטנה: יש לי גנטיקה מעולה בטרייספס ובכתפיים ולכן הם מקבלים פחות השקעה. התוכנית: A חזה: לחיצת חזה: 4x8 לחיצת חזה בשיפוע חיובי : 2x9 לחיצת חזה בשיפוע שלילי : 2x9 מקבילים: 2x10 כתף קדמית: לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות: 4x9 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט דאבל – יו 3x10 כפיפת מרפקים על הספה עם מוט דאבל יו – 3x7 כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות – 2x12 Bרגליים: סקוואט חופשי 4x10 כפיפת ברכיים: 4x9 פשיטת ברכיים 3x8 הזזת הרגל לצדדים כנגד כבל – 4x9 בטן: שכיבות שמיכה עם צלחת של 5 קילו על הבטן : 3x15 הרמות רגליים עם תמיכה של הגב : 3x12 C גב: מתח 3x8 (עד שאצליח 8 חזרות טווח חזרות נמוך יותר בכל סט). חתירה צמודה כנגד מכונה 3x9 פולי עליון 4x10 כתף אחורית: חתירה לכתף אחורית: 4x10 יד אחורית: פשיטת מרפקים מלמעלה בכבל: 3x8 בנט אובר בכבל – 3x9 25 דקות ריצה (בסוף אימון C בלבד). יום מנוחה
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |