|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סוכר לבן שולחני (הסוכר ה"רע") גם הוא מורכז משתי יחידות - יחידה של גלוקוז ויחידה של פרוקטוז. לכן, כשאתה אוכל סוכר לבן, אתה אוכל 50% גלוקוז, 50% פרוקטוז. הוא מתפרק מהר, וגם הוא גורם להקפצת האינסולין בדם. אפילו שהערך הגליקמי שלו נמוך יותר. לכן, אם גיינר מכיל פרוקטוז ודקסטרין (דקסטרין = שרשרת ארוכה של גלוקוזים), זה כמו לומר שהוא מכיל סוכר, כי הוא מכיל את שני החלקים שמרכיבים סוכר - אבל לא בתור סוכר, אלא כל אחד בנפרד. להמשיך? |
|
![]() |
![]() |