|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
חומצות אמינו קטוגניות יכולות להפוך לחומצת שומן רק במצב של עודף קלורי לא..? אפילו בדיאטה של 100% חלבון במאזן שלילי לא יהייה לזה אפקט רציני, או שמא אני טועה..? דרך אגב אם כבר הזכרנו את חומצות האמינו אז לפותח הפוסט - חומצות אמינו גלוקוגניות הן אלו שהופכות לפחמימה (במב של עודף חלבון) אותו הדבר בקשר לח"א קטוגניות (הופכות לשומן במצב של עודף חלבון) אבל אני חושב שאפילו במצב של עודף חלבון, ובו זמנית מאזן קלורי שלילי, לא תהייה לזה השפעה. נחכה לתשובתו של m0she. |
|
![]() |
![]() |