|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: קוסטה =]
עוסק ב:: חיים
חדר כושר: שכונה XD
|
[אימון ביתי] לא מרגיש מסופק .
טוב אז ככה , סוף סוף הצלחתי להכריח את עצמי להתאמן . בניתי לעצמי תוכנית לפי ידע קודם וידע מכל מני כתבות וכ'ו ( התאמנתי לפני כן כשנה בחדר כושר )
חלק א ' : חימום חזה : 1 . שכיבות שמיכה רוחב כתפיים 2. שכיבות שמיכה יהלום 3 . מתח ידיים צמודות לפנים רגליים : 1. כפיפות רגליים . 2. סקוואט כל רגל . 3. עליית תאומים . יד אחורית : 2.שכיבות שמיכה צמודות 3. כפיפות ידיים אחוריות בטן : 1. כפיפות בטן 2. כפיפות בטן 90 מעלות 3. טוויסט חלק ב' : חימום גב : 1. כפיפות גב . 2. מתח לאחור . 3. מתח רחב . כתפיים: 1. מתח כתפיים. 2. עמידת ידיים כפיפות מטה . יד קדמית : 1. שכיבות שמיכה על יד אחת . 2. . מתח על יד אחת . בטן : 1. כפיפות בטן 2. כפיפות בטן 90 מעלות 3. טוויסט ממ חלק מהתרגילים שמות בשבילי ככה שאם משהו אל מובן תישאלו אני יסביר , עכשיו הבעיה : אני לא ממש מרגיש שאני מוציא את המקסימום מהתוכנית . וגם אין לי מספיק תרגילים לכל שריר כפי שאתם רואים , ואף חלקם קשים לי לביצוע בגלל התנאים . אז הבקשה , אני ממש נחוץ בתרגילים ועצות איך לשפר תאימון , אני יותר עובד על מאסה .. מה יש לי ? עמוד מתח ( ממש קשה לי לעשות עליו מתח רחב כי הוא בין 2 משקופים . ) וריצפה ![]() תעזרו לי בבקשה ( ד"א אני כותב תהודעה בהפסקות של האימון , ככה שאפשר לעזור ברגע אמת חח ) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |