ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-03-08, 13:43   #4
alfi
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
הסמל האישי שלalfi
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 623
כללי:: אני? אלפי
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Cookie
כן ההבדל היחיד הוא שהמים מתאדים ולכן הפרוסות וכל המזון שוקל פחות,אבל מבחינת קלוריות חלבון וכל זה הכל נשאר
ד"א,אלפי אם הטמפ גבוה אז החומצות אמינו נהרסות מבחינה מרחבית ואז הן חסרות תועלות לא?
בטמפרטורות גבוהות (פחות או יותר נקודת רתיחה 70 מעלות) ישנו תהליך שנקרא דנטורציה שמדבר על שינוי במבנה המרחבי השלישוני של החלבון ושינוי מצב הצבירה של החומר שפוגע ביציבותו ובחומצות האמינו אותן הוא מכיל.אם כי,ופה הפרט החשוב,ערכו התזונתי איננו משתנה.
בקשר לשאלה האם יש השפעה של דנטורציה על קליטת חומצות האמינו בגופנו אני אצטרך לבדוק...
alfi מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:58.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים