ציטוט:
פורסם במקור על ידי Shlomik
כי התהליך הפרדה של החלבון מהחלב יותר זול,
התהליך שיחלוף יונים של האיזולט מפריד עוד חומרים מהחלב כמו לקטוז והוא יקר יותר.
בכל מקרה שניהם חלבונים איכותים מאוד והם משמשים למרבית החברות הגדולות כחלבונים העיקרים (אופטימום, צמפיון, ניוטרס בסט וכו').
שוב אם שאתה שואל אותי בחרת שילוב יחסית מוזר ואני גם לא בטוח עד כמה הוא יתערבב כמו שצריך.
אם תסתכל בפרומים בחו"ל שאוהבים להזמין חלבון bulk (גם בפורום של לייל מקדולנד) תראה שה MILK PROTEIN ISOLATE תופס שם חזק מאותם סיבות שציינתי.
אם אתה מחליט בכל זאת ללכת על שילוב של כמה סוגים אז אתה יכול באמת ללכת על שילוב של קזאין (אבל תבחר סוג אחד אין צורך להשתמש בכמה) וחלבון מי גבינה מרוכז ובמקרה שיש לך רגישות ללקטוז אז חלבון מי גבינה מבודד.
בכל מקרה וותר על ה Hydrolyzed הוא סתם יקר ולא מוסיף לך הרבה.
|
1)תודה על התשובה אני ילך על 50% מיסלר קזאין ו-50% איזולט
2)MILK PROTEIN ISOLATE מכיל לקטוז?