|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() בניתי לי תוכנית אימונים חדשה (כן נמאס לי כבר מה ABC שלי ואין לי כל כך זמן כבר לכמות אימונים השבועית הזאת ואני רוצה להתחיל להתאמן AB 4 פעמים בשבוע)
אז הנה התוכנית: A רגליים- סקוואט חופשי4X פשיטה במכונה3X כפיפה במכונה3X לחיצת תאומים3X חזה- בנץ פרס חופשי3X בנץ פרס חופשי עם דאמבלים בשיפוע חיובי3X בנץ פרס בסמית'/עם מוט חופשי בשיפוע חיובי3X מקבילים/פלייס3X יד קדמית- כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט3X כפיפות מרפקים בישיבה עם זוג משקולות - שתי היידים בו זמנית3X פטישים/ברכיאליס3X B גב- פולי רחב לחזה/עורף3X פולי צר לפנים3X T-BAR 3X חתירה בפולי תחתון3X כתפיים- מיליטארי פרס בישיבה/עמידה עם זוג דאמבלים4X הרחקת זרועות לצדדים בעמידה3X פרפר הפוך/הרמת משקולת לפנים3X יד אחורית- לחיצה צרפתית/בנץ פרס באחיזה צרה3X דמוי מקבילים בעזרת 2 ספסלים עם משקולת עלייך3X הרמת משקולת אחת מאחורי הראש/פשיטה בחבל3X בטן- פעמיים בשבוע ( גם זה בקושי רק שמתחשקP: ) כפיפות בטן על ספה בשיפוע שלילי עם משקולת מאחורי הראש3X הרמת ברכיים לחזה על כיסא ייעודי/אלכסונים3X אז מה אתם אומרים?.. יש מקום לשיפור?..לפי דעתי נראית אחלה ![]()