|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה טוב להישתמש בתפריט הזה?
משקל שלי הוא:73 אחוזי שומן אני לא יודע וגובה 182 תודה מראש לעוזרים קלוריות:2400 בערך חלבון:150 גרם פחמימות:300 בערך ארוחת בוקר ![]() קופסת קוטג 0.5 אחוז שומן 3 פרוסות לחם חיטה מלאה אבוקדו אחד שלם 20 אגוזי מלך ארוחת בינים בין לארוחת צהריים שעה ![]() 2 פרוסות לחם קופסת טונה במים 20 או 30 אגוזי מלך 2 כפות של חמאת בוטנים ללא סוכר ארוחת צהריים: שעה: 2:20 או 3:00 150גרם עופות: שניצל מטוגן ללא שמן ביכלל אני מטגן אותו במחבט טפלון או 160 גרם של פסטרמה על גחלים דלת שומן 2 כוסות של אורז כוס של תירס ללא סוכר וסלט ירקות שמכיל עגבניות מלפופנים ולפעמים הרבה יותר ירקות אבוקודו אחד שלם ארוחת לפני אימון שעה ![]() בננה אחת חצי כוס אורז ארוחת אחרי אימון:7 וחצי או 6:40 שייק חלובנים שמכיל 23 גרם חלבון תמרים ופסטרמה או חזה הודו דרך אגב 50 גרם של פסטרמה או 50 גרם של חזה הודו ו 20 אגוזי מלך ארוחת לפני שינה כוס אחד של תירס 1 ביצה קשה שלמה 1 וחצי כוס אורז וכף של חמאת בוטנים אני יודה לכם מאוד אם תגידו לי אם זה תפריט אכילה טוב הנתונים שלי הם משקל:73 גובה:180 אחוזי שומן אני לא יודע אני צריך לבדוק וזהו תודה מראש לכול העוזרים |
![]() |
![]() |