ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
באמת להיות מורעל בחיים זה לא טוב , מקסימום רעל באימונים והכל כי זה כיף ועוזר לפרוק עצבים וגם זה לפעמים לא הכי בריא מי כמוני יודע אני עד עכשיו משלם על ''הרעל'' הזה עם הבייספס שלי...
בשורה תחתונה תרשה לעצמך להתפרק מדי פעם ולא להיות תלוי בתזונה , אם מתאפשר לך בכיף אז כן , אבל אם זה מפריע אז לא קרה כלום אם לא תאכל נכון תאמין לי אתה לא תרד...
שאני יוצא עם חברה שלי נגיד יוצאים ב11 , 12 אוכלים איזה גלידה או שותים משהו וזהו שלום על ישראל עד הבוקר שלמחרת שזה יוצא בערך ב1-2-3 בצהריים אני לא אוכל כלום...
בקיצור תבלה תהנה תזיין תשתה (אלא אם כן אתה בסייקל) ותהנה מהחיים שלך בוא נומר ככה ובצדק - אף אחד פה לא היה ולא יהיה מר אולימפיה ככה שלשמור את כל מה שאתה בונה בבית עם הסירים והצלחות לא נותן כלום צריך לדעת לשלב הכל...
ראית פעם חשפנים ורקדנים בחו''ל? כל החיים שלהם יוצאים שותים מעשנים סמים מכאן נובע שהתזונה שלהם לא הכי הכי , ויש להם גופות שכל ישראלי ואפילו מפתחי גוף פה לא היו מתנגדים אליהם...
|
יש הבדל ביין לשתות מידי ולאכול בורקסים בשבת לביין להיות יום שלם על 1000 קלוריות במשך 3 ימים בלי שזה יפריע לך מסכים איתי? יפה זה מה שהתכוונתי...
אתה לא חייב להיות pro אבל רמה מסויימת של רצינות והשקעה....
ובחייאת תקראו הודעות קודמות כי אין לי כוח לחזור על אותו דבר פעמיים בכל דיון שני פה בפורום..