|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
הסכיתו ושמעו - מנוחה באימון שורפת יותר שומנים!
שלום לכולם,
קלטתי היום בגיליון "רק בריאות" של ידיעות אחרונות טענה חדשה שלדעתי דורשת את חוות המומחים כאן(אממ m0she, gal.T, טוב עליהם אני לפחות סומך יותר). הטענה הזו התפרסה ע"י ד"ר איתי גל שבוודאי כבר כולכם הספקתם להכיר והנה היא לפניכם: חוקרים, מהמחלקה למדעי החיים באוניברסיטת טוקיו,עקבו אחרי חילוף חומרים ורמות ההורמונים לפני, אחרי ובמהלך אימון של נבדקים שנתבקשו לדווש על אופני כושר באימון מפוצל של 30 דקות, עצירה/הפסקה של 20 דקות והמשכת האימון ל-30 דקות נוספות. התברר להם שהמנוחה במהלך האימון האיצה את שריפת השומנים בעת האימון ואחריו בהשוואה לאימון רצוף, ולניצול שומנים גבוה יותר. ההפסקה הביאה לעלייה גבוהה יותר בריכוז חומצות השומן והגליצרול בדם, וכן רמות גבוהות של תהליכי חימצון שומנים. (איפפ אם רק היה לי סורק החיים היו קלים יותר...) האמת שזה נראה לי די חשוד שלא דיברו על זה עד עכשיו, אז האם מדובר פה ב"עוד מחקר יפני" או שאחד המומחים פה כבר חקר את המקרה ויש לו רפרנסים לאשש את הטענה? ועוד שאלה שמשתמעת מזה - עד כמה באמת ההפסקה מגדילה את שריפת השומנים?האם יש לנו גילוי חדש או שזה עניין מזערי? תודה מראש(גם לא למומחים חחח)(: |
![]() |
![]() |