|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
19-08-07, 19:05 | #1 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
גבינת ריקוטה
גבינת ריקוטה הוציא את הקזאין והיא כמו מי גבינה אומנם יותר יקרה אולי זה ישכנע את ההורים לקנות אבקת חלבוןואם לא ההורים שמתנגדים לא יכלו לומר דבר כי גבינה חשוב לאכול
ריקוטה היא גבינה רכה ופשוטה להכנה, הנוצרת מהמים שנשארו מתהליך הכנה של גבינה אחרת. בדרך הכנה זו, הריקוטה היא דלת שומן עד מאוד. גם שמה של הגבינה (ריקוטה באיטלקית בישול מחדש) נובע מתהליך הכנתה. גבינת הריקוטה עשירה בסידן יחסית לשאר הגבינות הרכות. ייצור ריקוטה ייצור הגבינה נעשה בשני שלבים, הראשון דורש הוספת חומצה לנטרול המטענים החיוביים שעל מיצלות הקזאין ובמקביל חימום לטמפרטורה גבוהה לטובת דנטורציה של חלבוני מי הגבינה. בשלב זה מתקבלת הפרדה בין הגֶבּן לבין מי הגבינה כאשר הגבן צף על מי הגבינה. בשלב השני מפרידים בין הגבן למי הגבינה ומסננים (בדרך כלל על ידי טפטוף ולא על ידי לחץ מכני) את הגבן עד לקבלת המוצר http://gad-dairy.co.il/?CategoryID=205&ArticleID=308
__________________
mmm |