|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי מלא זמן לא כתבתי פה ואני לא יודע מה הרמה פה אבל נקווה לטוב
![]() בניתי תפריט חדש לעליה במאסה ואני מחפש תגובות/ביקורת עליו. אני בן 18, מתאמן 3 שנים(מהם שנה-שנה וחצי עם תפריט מסודר), 171 ס"מ, 75 קילו, 13% שומן בערך. מטרה= עליה במאסה(לא אכפת לי מאחוזי שומן). מתאמן 4 פעמים בשבוע(A ![]() בוקר: 50 גרם פייבר 1 2 פירות 150 מ"ל חלב 1% חצי קופסת קוטג 1.5% יופלה 0% כף שמן פשתן +מולטי ויטמין צהריים(שעתיים לפני אימון): 250 גרם תפוח אדמה סלט ירקות 120 גרם חזה עוף או דג נסיכת הנילוס(אחרי בישול) 1.5 כפות שמן זית *שייק לפני+אחרי אימון(אנארובי): 1 גרם סוכר ענבים לכל ק"ג בגוף + מנה אבקת חלבון. אחרי אימון(חצי שעה אחרי השייק): 200 גרם אורז קופסת טונה 20 גרם חמאת בוטנים טבעית שניה אחרי אימון(אחרי שעתיים): 200 גרם אורז קופסת טונה 30 גרם חמאת בוטנים טבעית בניים: פיתה 1 פרי 1 ביצה שלמה+2 חלבון בלבד חצי קופסת קוטג 1.5% 30 גרם אגוזי מלך לפני שינה: קופסת קוטג 1.5% 50 גרם תירס 20 גרם אגוזי מלך +3 כמוסות אומגה 3 בעוצמה כפולה ***השייקים לא מחושבים כחלק מהמאזן של התפריט ואני לא יודע אם להוריד פחממות+חלבונים בימים של האימון(כדי לשמור על אותו מאזן) או פשוט להשאיר ככה וזה פשוט יתווסף בימים של אימונים אנארוביים(זה בערך עוד 800 קלוריות). תודה ![]() |
![]() |
![]() |