|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() תסלחו לי על הנוביות, אבל יש לי שאלה שסיקרנה אותי כבר המון זמן. האם הערכים התזונתיים של מקורות פחמימות כמו אורז, פסאה וכוסמת משתנים בצורה דרסטית לאחר בישול? נגיד קניתי אורז של 70 גרם פחמימות ל - 100 גרם, בערך ככה זה יהיה גם לאחר בישול? נראה לי שכן. כי לא מזמן ראיתי בחנות איזו פסטה שלפני בישול כתוב שיש 75 גרם, ולאחר הבישול יש רק 28. זו הפעם היחידה שראיתי כזה דבר. לאן כל הפחמימות נעלמות לעזאזל? ומה עם האורז נגיד שיש בו רק 30 גרם פחמימות ל - 100 גרם?
__________________
לא אוהבים בפורום ישראלבודי אנשים לא חטובים למרות שתהליך חיטוב הוא חיוני לפיתוח גוף | בריאות חדר כושר תל אביב | חדר כושר חיפה | מועדון כושר | חדר כושר חדר כושר רמת גן |
![]() |
![]() |