|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם, נרשמתי לחדר כושר והמטרה שלי היא להתחטב, אני בן 25 המשקל שלי הוא 73 וגובה 1.74, לגבי אחוזי שומן אין לי מושג אבל אני מעריך שהם די גבוהים.
היום אני עושה את האימון הראשון שלי בחדר כושר אחרי 5 שנים שלא התאמנתי באופן קבוע ויש לי כמה שאלות חשובות ואשמח אם תוכלו לעזור לי.. - הצבתי לעצמי תוכנית אימונים abc: יום א: חזה, יד קדמית ואמות יום ג: גב, יד אחורית ובטן יום ה: כתפיים ורגליים בשילוב 1-2 אימוני אירובי בשבוע 3 תרגילים לכל קבוצת שריר, 3 סטים לכל תרגיל השאלה שלי היא, האם תוכנית זו טובה? והאם אני בכלל יכול להתאמן בתוכנית abc בתור מתאמן מתחיל? כמובן שאת האימוניםם הראשונים אני אעשה במשקלים קטנים, ואני רוצה לציין גם שאני מעדיף בהרבה את התוכנית הזאת על פני אימון גוף מלא. . השאלה אם אני יכול בכלל... השאלה השנייה שלי היא האם בשביל להתחטב צריך תמיד לעשות עלייה במסה קודם ןואז חיטוב או שאפשרי לעשות חיטוב כבר מההתחלה? אני רוצה להימנע מעלייה במסה כי אני כבר בעל אחוזי שומן די גבוהים.. אני מעריך שבסביבות ה17 או 18 אחוז שומן. מחכה לתשובות, זה יעזור לי המון. תודה! |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
טוב חזרתי מהאימון הראשון שלי בחדר כושר ויש בעייה עם התוכנית | אדיר53 | אימונים | 32 | 16-10-09 15:57 |
עברתי את היום הראשון במכון,שאלות. | avishav1 | אימונים | 9 | 03-05-09 20:59 |
**היום הראשון שלכם בחדר כושר** | amir717 | פיתוח גוף-כללי | 52 | 08-03-09 14:21 |
היום נרשמתי לחדר כושר, יש לי כמה שאלות | MARKER | אימונים | 2 | 17-12-08 21:27 |
כמה שאלות חשובות | mgdown | אימונים | 4 | 21-07-07 08:55 |