|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() במהלך הקיץ עשיתי הפסקה של כמעט חודשים וחצי מהמכון, הייתי בחול ואז בטירונות חוץ מכמה פקלים אקראיים בטירונות לא נגעתי בשום דבר שקשור לכושר..
ההפסקה הזאת באה אחרי שנה של תוכנית מסה, הגעתי לתוצאות יפות 68 קילו 9 אחוז שומן (גובה 174). הייתי מרוצה מהתוצאות אבל עדיין לא לגמרי, כי גם את התוצאות האלה היה לי קשה מאוד להשיג כי אני לוקח כדור בכול יום שגורם לי לאבד תאבון לחלוטין במשך 12 שעות (בקטע שאני ממש צריך לדחוף אוכל בכוח לפה) עכשיו אני חוזר ואני מחפש תוכנית כמה שיותר חזקה למסה, תוכנית שהמוטיבציה שהיא תביא לי במהלך האימונים תעזור לי גם לשפר את התיאבון.. קראתי באתר מאמר ענק על תוכנית ss, ונראה לי זה בדיוק מה שאני מחפש אחרי הפסקה כל כך ארוכה.. האם התוכנית הזאת באמת נשמעת לכם מתאימה למה שאני מחפש? אם כן, אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנית ספציפית כי באתר מופיעות כמה תוכניות שונות וזה טיפה מבלבל.. תודה מראש חברים! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוזר למכון אחרי כמעט שנתיים הפסקנה צריך עזרה | digidigi | אימונים | 3 | 06-05-13 19:02 |
חוזר אחרי שבוע למכון , האם זה אמור להשפיע לי באימונים? | digidigi | פיתוח גוף-כללי | 2 | 31-12-10 19:11 |
חוזר למכון אחרי חצי שנה הפסקה, צריך עזרה עם תזונה ואימונים | alons_11 | אימונים | 3 | 29-08-10 14:28 |
תמונות נדירות של ארנולד כשהוא חוזר למכון אחרי פציעה בברך. | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 31 | 12-03-10 00:32 |
חוזר היום למכון אחרי חודש ודלקת | AVI-הנוקם | אימונים | 1 | 15-11-06 14:49 |