|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: גראפיקאי
עוסק ב:: אומנויות לחימה,גראפיקה
|
![]() כבר שאלתי פה והכל לגביי כמה דברים שרציתי לדעת והתחלתי בזה כבר
אני רוצה לעלות במשקל אני מטר 74 , משקל 48 בערך ... אני מאמין שעליתי כי התחלתי לאכול נכון לסדר כל ארוכה לפי הקלוריות עכשיו יש לי כמה שאלות : קראתי הbmr שלי הוא 1400 . אני אוכל מהbmr שלי עכשיו הכוונה לפי מה שאני רואה אבל עם אני יחשב את העובדה שנגיד 3-4 פעמים בשבוע יש לי אימון (אומנות לחימה) וגם הרמת משקולות , סטים וכו' ... זה משפיע הרבה ? כמה בערך הקלוריות של הספורט .. ועוד משהו ... לעלות במשקל הכוונה אני רוצה שיראה מבחוץ הכוונה חיצוניות למה הידיים שלי וכו' רזות ,דקות .. אתם ממליצים לי להמשיך להתאמן ? או להפסיק ולהשמין ואז להתאמן ? כי אני חושב שאם אני מתאמן ואוכל אז זה בקושי מעלה משקל אלה נשאר על אותו דבר ... (ואני לא רואה עדיין משהו מיוחד כמה שאני אוכל שומר על לאכול דברים עם הרבה קלוריות אני לא משמין חיצונית .. ) האבקה (של הפחמימות וכו' לעלליה במסה) אני לא יודע אם לקנות אבא שלי לא התלהב ממנה הוא נראלי חושב שזה של המתאמנים ממש שהם בונים שרירים והכל .. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| כל כמה זמן לעלות משקלים? | orpir | פיתוח גוף-כללי | 9 | 29-01-10 03:17 |
שאלה|כל כמה זמן לעלות משקל משקולות | kentix | אימונים | 7 | 22-10-09 11:41 |
[שאלה] כמה גרם אני יכול לעלות בחודשיים? | oralkali | תזונה ותוספים | 5 | 21-06-09 22:09 |
שאלה| כמה אמור לעלות? | lior166 | תזונה ותוספים | 12 | 28-08-08 22:10 |
אפשר לעלות במסת שריר בלי לעלות באחוזי שומן | PcGunMan | תזונה ותוספים | 48 | 10-09-06 12:06 |