|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סתם מתוך עניין , מעניין אותי מה התוכנית שאתם הכי אוהבים A Ab Abc ?
מה התוכנית העכשווית שלכם? מה המטרות שלכם ואיך התוצאות? אתם מחליפים אותה מדי פעם? טוב, נתחיל: אני כרגע במנוחה אסטרטגית (sd) של תשעה ימים, בחצי שנה האחרונה כל התוכניות שלי היו Fbw שבנויות בערך אותו דבר ,מתוכם בשלוש הייתי בפאזה של אכילה והיפרטרופיה ובשאר הזמן יותר בראש של לשרוד את הסמסטר בלי לרדת במסה. התוכנית האחרונה היתה מיועדת בעיקר למאסה ולכוח והיא בעקרון וריאציה של Hst עם פריודיזציה משולבת כשהכנסתי בה שבועיים עם קצת עבודה כיפית על פליאומטריה. מבחינת תוצאות עליתי בבערך 7 קילו בתקופה הזאת(בחודשיים של התוכנית שסיימתי עכשיו ), ברור שחלק מזה זה שומן וגם שילבתי טווחי חזרות גבוהים כך שחלק מהמשקל זאת מסה סרקופלזמית שעולה ויורדת מהר מאוד. מבחינת כוח עליתי בשרירים הגדולים יפה מאוד ואני אכתוב עכשיו את השיפור שלי בrm5 בכל דבר: לפני התוכנית עמדתי בפרס על 125 קילו ואחריה שיפרתי ל137-140 קילו .במתח הצלחתי לשפר ב5 קילו על החגורה ביחד עם ה6 קילו שעליתי במשקל (עליתי מ55 קילו על החגורה ל60).בtbar שיפרתי ל115 מ105, ברגליים אני לא מעז לעקוף 90 קילו בסקווט וזאת למען הברך הפצועה שלי(כדורגל) וגם בגלל העובדה שאני לא אוהב את הרגליים גדולות מדי. בשרירים הקטנים היה גם שיפור: ביד קדמית הצלחתי לשפר ב2 וחצי קילו כל צד בכפיפה עם W בעמידה וכך גם באחורית בלחיצה צרפתית בשכיבה. בבטן עליתי בחמישה קילו בסיבובי אגן בישיבה עם דאמבל בין הרגליים. עכשיו, אתם לא צריכים לפרט כמוני או אפילו קרוב וסביר גם להניח שחלקכם הצליחו פחות ממני, כל הרעיון הוא שאחרים שיכנסו לת'ריד ילמדו קצת ,איזה שיטות עובדות לאנשים מסויימים ואיזה לא. כמו שאפשר לראות ,אני בעיקרון מצאתי את הנישה שלי (עצלנות עצלנות עצלנות). לקראת פסח אני אולי יעלה לכאן לוג כדי שאחרים יוכלו לעקוב אחרי יותר בפרוטרוט. תורכם...