|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר הרבה מאוד חודשים על תוכנית ab ואני לא רואה החלתתי לעבור ל abc אני מתאמן בצבא לכן זה לא יהיה כמו באזרחות פה אין לנו חדר כושר נורמאלי מסתפקים במה שיש התזונה גם כן על הפנים לכן אני רוצה לנצל את השלוש שנים האלו ולהתקדם כמה שאפר באזרחות זה יהיה אחרת.
קודם כול אני רוצה שתתחילו להמליץ לי על סקוואט בנט אובר או דדליפט אין אפשרות לעשות את זה נקודה ואני יודע כמה התרגילים האלו חיוניים ומומלצים אבל זה מה יש. אני מתאמן עם מה שיש וחשבתי על זה. A חזה- לחיצת חזה עם מוט לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע חיובי פרפר במכונה יד קדמית- כפיפת מרפקים בעמידה מוט w כפיפת מרפק בישיבה משקולת יד b גב- מתח משיכת פולי עליון באחיזה רחבה לחזה חתירה בפולי יד אחורית- לחיצה צרפתית במוט w פשיטת מרפקים עם פולי עליון(חבל) c רגליים- סקוואט בסמיט משין פשיטת ברכיים במכונה -אין לי עוד תרגיל- כתפיים חיצת כתפיים בישיבה עם משקולות יד חתירה עם מוט w(לא בחרתי במיליטרי פרס בגלל שזה עושה לי כאבים בגב עליון ניסיתי לשנות טכניקה אלפי פעם לא מצליח במשקלים גבוהים שאני מגיע לכשל הלחץ בגב עליון חזקה מאוד) הערה אני לא יודע איפה להכניס את הבטן |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים | מדוזה | אימונים | 6 | 12-05-09 16:23 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
3 אימונים או 5 אימונים בשבוע ? (תוכנית abc) | Sense | אימונים | 16 | 01-11-08 12:51 |
תוכנית אימונים שלי | mrfonline | אימונים | 5 | 16-10-07 05:58 |
תוכנית אימונים | H18 | אימונים | 3 | 05-10-07 21:50 |