|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
אמצע הדרך?
שלום לכולם אני חדש בפה בפורום אך אני קורא באתר הרבה זמן.. רק לאחרונה החלטתי להרשם לפורום לשתף אתכם בבעיה שלי..
אז בואו נתחיל מההתחלה... עד לפני כחצי שנה משקלי היה 105 ק"ג בגובה של 1.70 בגיל 17. מצב רע לגמריי כל מה שניסיתי לא הצלחתי להוריד משקל. אך באופן מיקרי קיבלתי עזרה מקרובת משפחה וכך תוך קצת פחות מחודשיים הורדתי 15 ק"ג. לאחר מכן היה קצת קשה יותר התחלתי לזייף לא הייתי אמיתי עם עצמי וחיפשתי תירוצים. הצלחתי איכשהו תוך חודשיים להוריד 10 ק"ג ולאחר עוד חודשיים הצלחתי להוריד ק"ג אחד... המגמה של הירידה אינה באה כתוצאה של ככל שמרזים יותר אז קשה יותר להרזות כמו שאמרו לי אלא שאני התחלתי לזייף והאכילה והאימונים החלו לסגת למה שהיו פעם אומנם עם מגבלות ככה שאני נשאר במקום במשקל אך עדיין במשקל של 79 ק"ג אחרי שעברתי דיי הרבה והורדתי הרבה משקל אני לא מרגיש שלם עם עצמי. אני לא יודע איך לחזור ולהשקיע במכון כושר איך לחזור ולאכול כמו שהיה בהתחלה. ניסיתי גם לקרוא מאמר באתר וכן זה עוזר לכמה דק' ראשונות ואז פשוט זה עובר... אני פשוט לא יודע מה החזיק אותי בתקופה שרק התחלתי. ר רציתי לשתף אתכם במצבי הנוכחי ואוליי מישהו מכם יוכל לעזור לי... תודה לכולכם מראש על ההקשבה . |
![]() |
![]() |