![]() |
אמצע הדרך?
שלום לכולם אני חדש בפה בפורום אך אני קורא באתר הרבה זמן.. רק לאחרונה החלטתי להרשם לפורום לשתף אתכם בבעיה שלי..
אז בואו נתחיל מההתחלה... עד לפני כחצי שנה משקלי היה 105 ק"ג בגובה של 1.70 בגיל 17. מצב רע לגמריי כל מה שניסיתי לא הצלחתי להוריד משקל. אך באופן מיקרי קיבלתי עזרה מקרובת משפחה וכך תוך קצת פחות מחודשיים הורדתי 15 ק"ג. לאחר מכן היה קצת קשה יותר התחלתי לזייף לא הייתי אמיתי עם עצמי וחיפשתי תירוצים. הצלחתי איכשהו תוך חודשיים להוריד 10 ק"ג ולאחר עוד חודשיים הצלחתי להוריד ק"ג אחד... המגמה של הירידה אינה באה כתוצאה של ככל שמרזים יותר אז קשה יותר להרזות כמו שאמרו לי אלא שאני התחלתי לזייף והאכילה והאימונים החלו לסגת למה שהיו פעם אומנם עם מגבלות ככה שאני נשאר במקום במשקל אך עדיין במשקל של 79 ק"ג אחרי שעברתי דיי הרבה והורדתי הרבה משקל אני לא מרגיש שלם עם עצמי. אני לא יודע איך לחזור ולהשקיע במכון כושר איך לחזור ולאכול כמו שהיה בהתחלה. ניסיתי גם לקרוא מאמר באתר וכן זה עוזר לכמה דק' ראשונות ואז פשוט זה עובר... אני פשוט לא יודע מה החזיק אותי בתקופה שרק התחלתי. ר רציתי לשתף אתכם במצבי הנוכחי ואוליי מישהו מכם יוכל לעזור לי... תודה לכולכם מראש על ההקשבה . |
תסתכל על תמונות שלך מפעם ותשאל את עצמך אם זה היה שווה , אם אתה רוצה לצלם את עצמך עכשיו ולומר עוד כמה חודשים ואללה תראה איך נראתי פעם (שזה בעצם היום) , ותראה איך בכלל נראתי לפני X זמן (כשהיית על 105 קילו)
בכל מקרה , הירידה והמספרים שלך מראים שלא איבדת נטו שומן ואיבדת הרבה מאוד מים , ריקמות , ושריר(כנראה) .. , בכל מקרה לא מומלץ להוריד יותר מ4 קילו בחודש (8 פאונד) , זה נשמע קצת אבל כשזה בא מנטו שומן רואים את זה על הגוף בצורה מטורפת, שיהיה לך בהצלחה. |
פש קודם כל ..כל הכבוד על ההשקעה הקשה שעשית !! באמת זהל א קל להוריד משקל ובעיקר 15 קילו תוך חודשים ! אז אתה תותח באמת !
אז יש משו שלא הבנתי ! אתה לא מצליח לשאר על הקצב שאתה עליו בירידה והתחלת לזלזל במכון ובאוכל וכל זה? אם כןן ואתה לא מצליח לשאר על זה אז אתה חייב לקבל מוטיבציה טובה ! נגיד כמו תחשוב על זה שאתה ירדת כל זה לא סתם ואתה לא רוצה לפרוש עכשיו ולחזור כמו שהיתה ! ..וגם תחשבו שעוד מעט קיץ וכולם זוכרים איך היתה שנה שעברה אז תפתיע אותם השנה ! וכלזה אני בטוח שיש עוד הרבה פה יתנו לך כאלה |
אולי תעשה הפסקה קצרה שבה תשאב כוחות ולאחר מכן תמשיך?
אולי זאת פשוט תקופה כזאת שלא בא לך כלום |
כן ברור שאני רואה הבדל פיזי רואים בפנים ובגוף אבל פשוט לא יודע אני מצליח להחזיק את עצמי זמן מסויים ואז אם אין מצב רוח או פשוט עצבני אני פונה למקום שתמיד ניחם בעבר .... כיום זה לא ממש גורם לי לעלות משקל אלא אני נשאר במקום... אני פשוט לא יודע מה לעשות כי נכון להיות מה זכור לי מאותה תקופה שלא היו לי מצבי רוח רעים ואני זוכר שפשוט הייתי הולך 3-4 פעמים למכון כושר וזהו ושאר הימים היו בסדר כיום עם כל העצבים של הבית ספר ומחוצה לו אני פעם הולך לפרוק עצבים במכור כושר ופעם עושה את זה בדרך הפוכה בבית.... הבעיה שאני לא יודע מה לעשות אני מרגיש ששום דבר שאני מנסה שיעודד אותי להתאמץ ולנסות להגיע לתוצאות פשוט לא עובד... אפילו חבר שלי שגם הוא חבר פה בפורום אני הלכתי איתו למכון כושר עוד כשהוא היה קצת שמנמן והיום הוא שרירי וכו' אפילו כשאני מסתכל עליו ורואה שזה אפשרי אני לא יודע זה לא ממש עוזר לי :\
ציטוט:
ושכחתי גם לציין שתקופה של כ3-4 חודשים לא הלכתי למכון כושר ככה שהורדתי ת'10 ק"ג בעזרת תזונה נכונה בלי מכון כושר.. ורק לפני חודש חזרתי אבל פשוט אני עובד עצות לא יודע מה לעשות... ציטוט:
|
ציטוט:
כמ שאני ידע ..שירידה כזאת חזקה יכולה להביא לתופעות שונות במצבי רוח ! אז אל תקח ללב תחשבו שמכון זה חלק משגרת החיים שלך ואתה באמת עובד על זה ..הכל פסיכולוגית תמבין ! אני אור לך תאמת לי גם לפעמים אין כוח ללכת למכון אבל אני מכריח את עצמי ללכת ואיך שאתה מגיע כבר בא לך להתאמן השקעה לא תלך סתם תן לך עוד קצת השקעה והכל יהיה מושלם מקווה שעזרתי לך |
את האמת זה מה שאני עושה זה אצלי חלק מהשגרה אני לא ממש מכריח את עצמי ללכת אני פשוט מקובע לרעיון של ללכת כל יומיים למכון כושר...
תודה רבה על העזרה שלכם אני אנסה להפנים את דעותכם מקווה שזה יעזור לי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ