|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() כרגע אין לי כסף להירשם למכון, גם לא לחודש, ובינתיים אני מתאמן בבית. אני רוצה לראות עד כמה הנכונות שלי גבוהה להתאמץ ולהתמיד.
נכון להיום איני מתמיד על תזונה נכונה. בכל אופן זו התוכנית האימונים (נשמע קצת גדול מידי בהשוואה למה שאני עושה) 3 סטים של כפיפות בטן, כל סט 10 חזרות. (בשבוע הקרוב אעלה את זה) שכיבות שמיכה 2 סטים, כל סט של 8. גם מתוכננת העלה הדרגתית. יש לי ליד הבית מסלול ריצה ומתח שאני מתכנן עליהם. לא יודע בנוגע למסלול ריצה כי הסיבולת לב ראה שלי בתחת ואני לא יודע איך להתחיל, כנ"ל על המתח. בגודל אשמח לקבל המלצות לתרגילים נוספים, איך להתחיל בצורה הדרגתית את הסיבולת לב ריאה שלי (כי תרתי משמע היא לא קיימת), וכל מה שעולה על רוחכם. אשמח מאוד מאוד אם תשתפו אותי בידע שלכם ותעזרו לבחור כמוני להתקדם אט אט. הארות והערות יתקבלו בברכה! |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך להתאמן על הליכון בצורה הכי טובה? | PhoenixLT | אימונים | 5 | 20-10-09 23:30 |
חדש פה , התחלתי להתאמן היום. | Nikon_D80 | גלריות הגולשים | 10 | 04-06-08 15:59 |
התחלתי להתאמן על תרגילי דגל | Mr.Bazooka | פיתוח גוף-כללי | 1 | 23-08-07 18:05 |
צריך המלצות לצוואר תפוס בצורה חמורה | OMRI-TURBO | פציעות ספורט | 39 | 10-06-07 21:58 |
שלום אני חדש כאן, התחלתי להתאמן בבית ומה דעתך על השיטה שלי? | WESHEATH | אימונים | 8 | 18-11-06 19:36 |