|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אממ צורב היום כמעט כל צורב שתקנה היום תומך בטכנולוגיית ה DL (מחירי הצורבים בין 150 ל250 שקל אם ממש משעמם לך יש לך את פלקסטור[יש לי אחד כזה אבל לא כי משעמם כי היה מחיר טוב אז קניתי בחו"ל] , פלקסטור עולים בין 500 ל 2000 שקל) צ'יפ יש לXBOX 360 זה לא ממש צ'יפ זה עידכון קושחה והוא עולה 400 ש"ח ונכון לעכשיו הוא פועל מעולה , שמעתי גם על צ'יפים כאלה ואחרים אם תחפור קצת תמצא לא אמור לעלות יותר מ600-900 ש"ח משחקים לXBOX 360 יש בשפע הרבה יותר מPS3 נכון לעכשיו... בוא נגיד שאם אין לך LCD בבית או פלזמה אין טעם לקנות אף אחד מהם , מה גם הייתי מביא קצת לטכנולוגיות החדשות כל הקונסולות וכל הקקי הזה "לשקוע" למה XBOX הספיקו להוציא גירסה חדשה לקונסולה שלהם והקונסולה בקושי שנה בשוק , הם הוציאו מעבדים 45mm לקונסולה לעומת ה65 שהוציאו קודם משמע הם גם מהירים יותר ועמידים יותר ושונים במקצת , בקיצור תן לעסק להתבשל עוד שנה ותראה לעתיד , בנתיים יש לך אפשרות לשפר את המחשב (גם זה בערבון מוגבל הייתי מחכה לצאת ה R600 ולקבל נפילת מחירים על הכרטיסי מסך DX10) בכל מקרה חפרנו שיהיה בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |