![]() |
משחקי פלייסטיישן 3 מול משחקי מחשב Pc
הייתי בסניף Njoystick בראשון זאת חנות של משחקי טלוויזיה יש שם מסך Lcd ענק
וגם את הפלייסטיישן 3. אני חייב לאמר שפשוט נדהמתי מהאיכות של הגרפיקה והמשחקיות במשחקים שם! תמיד אמרו לי שהמשחקים של הפלייסטיישן טובים יותר משל הpc אבל אני שתמיד משקיע במחשב מעדיף להתעלם מכך. אני אמנם לא משחק הרבה אבל שיחקתי שם בחנות במשחק Nba 2007 (לא של Ea) (אני מטורף על משחקי כדורסל) והשחקנים שם נראים כלכך אמיתיים, והרזולוציה כלכך גבוהה שזה מדהים. זה דיי עיצבן אותי כי ציפיתי לnba Live 07 שיגיע למחשב וכשהשגתי אותו התפלאתי כמה שהוא גרוע ושלא שיפרו אותו בכלל מחקתי אותו ואני משחק ב2006. שיחקתי בחנות גם במשחק של יריות והרחובות והנוף הכל היה נראה ממש טוב, יותר טוב מכל משחק מחשב שראיתי. קיצור השאלה שלי היא מה יותר כדאי, מה יותר עדיף, מה יותר שווה? לא חסר לי כסף כדי לקנות את הפלייסטיישן 3 אבל לפי מה שאני יודע צריך לקנות את המשחקים ואיאפשר להוריד וכל משחק עולה מלא כסף... ובתחום המחשבים אני יודע שנכנסת הטכנולוגיה של הdx10 במשחקים החדשים... אולי בכל זאת יש סיכוי שיהיו משחקים במחשב באותה איכות? (במיוחד משחקי כדורסל) מה דעתכם בנושא? אולי במקום לשדרג את המחשב ואת הכרטיס מסך כל פעם עדיף לקנות PS3 |
האיכות הגרפית של הפי אס 3 אפשרית כבר עכשיו במחשבים.
אבל צריך כרטיס מסך רציני בשביל לנצל אותה. הdx10 יביא איתו גרפיקה אחרת לגמרי ואלו שישדרגו לכרטיס מסך שתומך Dx10 יהנו מגרפיקה כמו של הפי אס 3 לפחות. כמובן שזה כרוך בקניית כרטיס מסך יקר. נ.ב: לגבי המשחקים, אפשרי גם היום להריץ את הגרפיקה של האן בי איי 07 של הפי אס על גבי המחשב. משום מה EA בחרו שלא לעשות זאת והשאירו במקום זאת את המנוע הישן בגירסת המחשב. |
ציטוט:
|
תודה על התגובה, אבל יש סוגים של משחקים שיש בפלייסטיישן ובpc אפילו לא קיימים. כמו הwwe וכמו המשחק כדורסל ששיחקתי בו שהוא לא של Ea. את המשחק Nba Live 07 של Ea בפלייסטיישן לא ראיתי אבל יש לי הרגשה שהוא פחות טוב ממה ששיחקתי בו
|
ציטוט:
אני משער שהאן בי איי ששיחקת הוא של ESPN, הוא נקרא 2K7 והוא די דומה לאן בי איי של EA בגירסת הפי אס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שניה מטפל לך בזה... איתן, לא הבנתי איזה שאלה.... טעית בעמוד אחי. נ.ב: אל תהרסו לצחי את הפוסט. |
אם יצא צ'יפ אז הרבה יותר עדיף את הפליסטיישן
|
צ'יפ יצא עוד שנה
עזוב אותך , קנה XBOX יש שם צ'יפ יש הכל מה גם אם תקנה PS3 עם צ'יפ כל דיסק ריק עולה 120 שקל (Blue Ray = 25GB דיסק) זו הטכנולוגיה שהPS3 נתמך בה צורב בלו ראיי עולה כיום 2000 שקל מה שמעלה את הערך של הקונסולה למחיר מטורף שאפשר לקנות במו מחשב עם כרטיס מסך הכי חזק שיש היום בשוק מה שתמסכם בסופו של דבר שעזוב אותך משחקים הגיע הזמן להפסיק :P |
יש משחק שאמור לצאת למחשב בקרוב שנקרא Crysis....יש הרבה סרטים שלו ברשת...חפש כמה באיכות טובה ותראה איזה גרפיקה מדהימה
עריכה: הנה לך - http://incrysis.com/crysis/index.php...d=13&Itemid=27 |
טוב אם מדברים כבר על ps3 אין מה להשוות אותו למחשב.
המשחקים בגרפיקה מאוד גבוה אבל מאוד מאוד. מי שראה את המשחקים של ps3 יודע על מה אני מדבר. הגרפיקה של המחשב בכלל לא מתקרבת לסוני 3. גם בנושא אימולטורים. לא משנה איזה כרטיס מסך יהיה לך עדין זה לא אותו דבר כמו הדבר האמיתי. במחינת,האיכות,הנוחות,וכו' לא מתקרבת לps3. אם אתה אחד שאוהב לשחק הרבה אני מציע לך ליקנות ps3. צ'יפ בטוח יהיה אבל לא בזמן הקרוב,מעבר לכך אם יש לך כסף ליקנות משחקים במחירים יקרי ערך לסוני ולא יפריע לך אז תילך על הפלייסטיישן 3. כמו שאמרת מלא משחקים לא יוצאים למחשב לדוגמה משחקי מכות אין למחשב בכלל!! ואם אתה בקטע ליקנות מחשב חדש ולהוריד מלא משחקים בחינם אז תילך על זה. כך תחסוך מלא כסף של משחקים וכו' |
ציטוט:
אבל עדין לא מתקרבת לפלייסטיישן. |
תודה על התגובות ועל התמונות של המשחק Crysis אני כבר שמעתי עליו הוא אמור להיות ההמשך למשחק Far Cry. כפי שרשמתי מקודם אני דווקא אחד שלא משחק הרבה, אבל מה אני מטורף על משחקי כדורסל ולמרות שזה מפתה זה יהיה טיפשי מצידי לקנות פלייסטיישן רק בשביל משחק הכדורסל ועוד כמה משחקים שאין בpc.
אבל אני פשוט לא מבין למה הea Sports כאלה חארות שהם מוציאים משחקים חדשים באיכות ומשחקיות ירודה יותר מהשנים הקודמות שלהם ומשקיעים פי 10 במשחקים שהם מוציאים לפלייסטיישן. שמתי לב למשהו מעניין זה שבפלייסטיישן הגרפיקה נראת יותר מציאותית, למשל במשחקי תלת מימד בPC שאתה מסתכל למעלה ולמטה אתה מרגיש כאילו אתה מסתכל על תמונה שפשוט מתארכת ומתכווצת ופשוט המנוע הגרפי פחות טוב. בפלייסטיישן שמסתכלים למעלה ולמטה ומסתובבים זה ממש נראה כמו במציאות. אני שיחקתי היום במשחק Prey החדש במחשב אצל חבר שלי שיש לו מסך Lcd 22 אינץ' והגרפיקה שם בהחלט מרהיבה ודיי מתקרבת לפלייסטיישן. אבל הבעיה שוב זה שיש משחקים בפלייסטיישן שאין בpc ואלוהים יודע למה |
ציטוט:
מישהו יודע לגבי משחקי NBA למחשב האם חוץ מ-EA תהיה עוד חברה שתוציא משחק NBA לPC שתהיה טובה כמו שיש בפלייסטיישן? או האם חברת EA מתכוונת להשקיע משהו באנ בי איי הבא שלה לPC? |
אחי יש מלא משחקי כדורסל למחשב..
ולא דפקה של חברת ea תעיין בסיקורים בפרום ליונטוורק אתה תימצא הרבה. ואם אתה הולך ליקנות לי סוני 3 בגלל משחקי כדורסל אתה ממש לא נורמלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אממ צורב היום כמעט כל צורב שתקנה היום תומך בטכנולוגיית ה DL (מחירי הצורבים בין 150 ל250 שקל אם ממש משעמם לך יש לך את פלקסטור[יש לי אחד כזה אבל לא כי משעמם כי היה מחיר טוב אז קניתי בחו"ל] , פלקסטור עולים בין 500 ל 2000 שקל) צ'יפ יש לXBOX 360 זה לא ממש צ'יפ זה עידכון קושחה והוא עולה 400 ש"ח ונכון לעכשיו הוא פועל מעולה , שמעתי גם על צ'יפים כאלה ואחרים אם תחפור קצת תמצא לא אמור לעלות יותר מ600-900 ש"ח משחקים לXBOX 360 יש בשפע הרבה יותר מPS3 נכון לעכשיו... בוא נגיד שאם אין לך LCD בבית או פלזמה אין טעם לקנות אף אחד מהם , מה גם הייתי מביא קצת לטכנולוגיות החדשות כל הקונסולות וכל הקקי הזה "לשקוע" למה XBOX הספיקו להוציא גירסה חדשה לקונסולה שלהם והקונסולה בקושי שנה בשוק , הם הוציאו מעבדים 45mm לקונסולה לעומת ה65 שהוציאו קודם משמע הם גם מהירים יותר ועמידים יותר ושונים במקצת , בקיצור תן לעסק להתבשל עוד שנה ותראה לעתיד , בנתיים יש לך אפשרות לשפר את המחשב (גם זה בערבון מוגבל הייתי מחכה לצאת ה R600 ולקבל נפילת מחירים על הכרטיסי מסך DX10) בכל מקרה חפרנו שיהיה בהצלחה :) |
עוד 5 שנים לא רלוונטי , צריך להשקיע בפוסי 3 עכשיו מי שרוצה להנות מכל זה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ