|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן...
![]() 1. רציתי לדעת למי מיועד הקריאטין?והאם אפשר להסתדר בלעדיו?זה בעצם מזרז תהליכים? אני רוצה לקנות את:פרילאוד קריאטין קומפלקס 1.8 ק"ג ![]() 2. בהוראות צרכן רשום...: 2 מנות ביום אחת בבוקר ואחת מיד אחרי אימון(זה ביום של אימון) ובשאר הימים בהם אני לא מתאמן אז מספיקה מנה אחת... זה הגיוני? 3. צריך לצרוך את זה אחרי אימון בנוסף לאבקת החלבון והתמרים? 4. האם הקנייה של קריאטין זה היא מוצלחת? 5. המחיר הוא:289 דרך הזמנה באתר...שווה? 6. אחרי כמה זמן אני אראה תוצאות?-דברו איתי בחודשים בערך...(עצימות גבוהה של אימון) 7. ברגע שאפסיק עם הקריאטין יקרה לי משהו? אני אצטרך להשלים את זה בתזונה שלי?או שזה פשוט משפיע שאני צורך את זה ונעצר ברגע שאני מפסיק... אני יודע שזה שאלות אולי קצת מפגרות אבל אני אודה למי שיודע את אחת מהתשובות למספר ליד את מספר השאלה... תודה רבה ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קריאטין - המדריך השלם בישראל לבחירת קריאטין | zivgin | תזונה ותוספים | 1 | 23-04-10 20:11 |
קריאטין מונו מול קריאטין פורמולה - מה עדיף? | CoBrA-MaN | תזונה ותוספים | 11 | 31-03-09 10:43 |
מחפש מחקר שמשווה בין קריאטין טהור לפורמולות קריאטין | ohad1011 | תזונה ותוספים | 23 | 07-03-08 12:17 |
אם אני פעם ראשונה לוקח קריאטין על איזה קריאטין אתם ממליצים? | ilw | תזונה ותוספים | 4 | 07-12-07 15:43 |
קריאטין אתיל אסתר vs קריאטין מונו | Psychopath | תזונה ותוספים | 27 | 06-10-06 08:16 |