|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם!
קוראים לי דוד, אני חייל בן20 אני בכושר אירובי לא רע-די טוב גבוה ובלי יותר מדי שרירים. תמיד התאמנתי והפסקתי והתאמנתי והפסקתי וכן הלאה... עכשיו אני רוצה לחזור אבל לעשות את זה כמו שצריך, את האמת שכל המאמרים דיי מבלבלים ואני לא יודע מה איפה ואיך להתחיל. תאכלס השאיפה שלי זה לשרוף שומנים(ריצות של 10ק"מ) וגם לחטב את השרירים(לא בצורה גדולה,פשוט שיהיו יפים) את האמת שהתחלתי עכשיו לעשות את התוכנית של" 100שכיבות שמיכה בחודש" וגם ריצות של 30דקות(מסלול קשה עם עליות רבות) ואז כבר החלטתי שאולי פשוט עדיף לעשות משהו יותר רציני מסודר. אני חייל קרבי כך שאין לי בדיוק חדר כושר מסודר! אבל מה שיש זה: בנץ'+שיפוע מוטW משקולות חופשיות(הרבה) מתח חבל שמחובר למשקולת ואפשרות לרוץ אם מישהו יכול לעזור לי ,לא עכשיו להתחיל לדקדק איתי על יותר מדי פרטים קטנים אבל כן בכללי: תזונה נכונה אוכל אחריי אימון משקולות אוכל אחריי ריצה זמן לכל אימון וכמובן תוכנית אימונים ברורה שמחולקת לכוח ולריצות כפרה עליכם..תעשו ג'סטה לחייל!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך עזרה בבניית תוכנית אימונים 5 פעמים בשבוע | nadavb12 | אימונים | 8 | 11-02-09 23:02 |
עזרה בבניית תוכנית אימונים ab | Terminatorizer | אימונים | 3 | 11-01-09 17:01 |
שאלה | צריך עזרה בבניית תוכנית אימונים טובה | VeNoX | אימונים | 6 | 01-03-08 20:25 |
אני צריך עזרה בבניית תוכנית אימונים Abc | Roei | אימונים | 0 | 10-11-07 21:30 |
עזרה בבניית תוכנית אימונים | Terrified | אימונים | 5 | 20-08-07 12:31 |